FIZIČKI NASRNUO NA RUKOMETAŠA: / U Savezu zatvaraju oči pred ovim sramotnim činom

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Direktor rukometne reprezentacije Srbije Vladica Spasojević vinovnik je skandala koji se dogodio u Hrvatskoj na EP-u za igrače do 18 godina.

1.9.2016.
12:40
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Naime, Spasojević je divljački primio za vrat kadeta Srbije Uroša Pavlovića (18), a onda ga grubo posjeo na klupu (Ovu situaciju možete vidjeti na snimci dolje od 1:07:55).

Delegat utakmice intervenirao je kod suca, a Spasojević je za taj svoj sramotni čin dobio samo žuti karton, umjesto isključenja s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NEVIĐENI SKANDAL: Mahniti direktor srpske reprezentacije fizički nasrnuo na rukometaša

Javnost čeka reakciju i kaznu

No, iako čitava srpska javnost očekuje kaznu za Spasojevića zbog nasrtanja na mlađeg punoljetnika koji je skoro pa do jučer još bio dječak, od kazne još nema ništa. Niti od bilo kakve reakcije. Iako se ovo po srpskim zakonima može okarakterizirati i kao prekršajno djelo (može se protumačiti kao fizički napad na osobu).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbori trenutno bitniji

U Rukometnom savezu Srbije trenutno se bave izborima za novog predsjednika koji su zakazani za 11. rujna ove godine, a kako sad stvari stoje ovaj čin bi mogao proći nekažnjeno.

No do tada bi ovaj slučaj mogao biti zaboravljen i "pojeo vuk magare". Iako se Spasojević ispričava i priznaje pogrešku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Uroš je moje dijete'

"Priznajem da sam pogriješio. Malo jače sam uhvatio Pavlovića, ali nemojte od mene činiti divljaka i huligana. Uroš je moje dijete i uvjeren sam da će biti jedan od najboljih obrambenih igrača Srbije. Da ne kažem srpski Didier Dinar", kazao je Spasojević, piše srpski Kurir i nastavlja:

"Reagirao sam neprimjereno. Bio je dekoncetriran. Drugi put u dva dana napravio je pogrešnu izmjenu, a samo nekoliko trenutaka ranije rekao sam mu da sjedne na klupu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne znam hoće li biti kakve kazne i kakva će ona biti'

Spasojević je kazao i sljedeće:

"Razgovarao sam s ljudima iz Partizana za koji Pavlović igra, pričao s predstavnicima Saveza i poslaću svoj izvještaj. Trenutno su izbori u Savezu, ali ne znam hoće li biti kakve kazne i kakva će ona biti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnji proslavljeni reprezentativac, a sada visoki dužnosnik Rukometnog saveza Srbije kaže da se poslije ovog EP-a, na kojem su kadeti Srbije zauzeli osmo mjesto, prijateljski rastao s Pavlovićem i da između njih ne postoje nikakve tenzije.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo