VRIJEME JE ZA RUKOMET! / Filip Glavaš iz Szegeda za RTL: 'Biti ovdje je fenomenalno. Okršaj s Francuzima sam sanjao od malena'

Nakon priprema, ozljeda i neizvjesnosti - došao je i taj trenutak. Vrijeme je za rukomet!

11.1.2022.
18:10
VOYO logo

S hrvatskom reprezentacijom u Szeged je otputovala i RTL-ova ekipa. Tamo je naša Maja Oštro Flis. U utorak navečer razgovarala je s debitantnom na desnom krilu u hrvatskoj reprenzetaciji Filipom Glavašem.

"Rezultati testova će doći za 12 sati do tada treniramo i nadamo se negativnim rezultatima. Atmosfera je dobra, zbog cijelokupne atipične situacije ne znamo šta nas čeka sutra. Svi smo pod upitinikom cijelo vrijeme", komentirao je Filip sitauciju oko koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić su u nekom svom procesu i nadamo se da će biti spremni za natjecanje", kazao je oko situacije s naša dva najbolja igrača.

Filip se dotaknuo i svog debija na velikim natjecanjima koji sljedi niti više niti manje nego protiv Francuza, naših najvećih rivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Biti ovdje je fenomenalno. Okršaj s Francuzima sam sanjao od malena, pritisak je tu, ali sve je pod kontrolom. Moji roditelji dolaze iz Rijeke, nadamo se punoj dvorani i gromoglasnoj podršci."

Okršaj Hrvatske i Francuske na rasporedu je 13. srpnja te utakmicu, kao i sve ostale možete pratiti na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo