EKSKLUZIVNO / Srna nam otkrio da je Martinović još uz njih u Njemačkoj: 'Bilo ga je teško gledati sinoć nakon utakmice'

Glavna tema u taboru Hrvatske je ozljeda Ivana Martinovića za kojeg je prvenstvo završeno

15.1.2024.
19:56
VOYO logo

Nakon treninga hrvatske rukometne reprezentacije u Njemačkoj iz Mannheima se javila RTL-ova reporterka Maja Oštro Flis koja je razgovara s našim vanjskim Zvonimirom Srnom.

Image
OVOME SE NISMO NADALI /

Pitali smo ChatGPT tko je najbolji hrvatski rukometaš svih vremena: Odgovor nas je, priznajemo, šokirao

Image
OVOME SE NISMO NADALI /

Pitali smo ChatGPT tko je najbolji hrvatski rukometaš svih vremena: Odgovor nas je, priznajemo, šokirao

Glavna tema u taboru Hrvatske je ozljeda Ivana Martinovića za kojeg je prvenstvo završeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ivan je tu je s nama i dalje. Bilo je teško gledati ga sinoć nakon utakmice i nakon tog pregleda, stvarno je bio utučeni. Iskreno, više mi je bilo žao gledati njega, nego tog remija s Austrijom, ne samo meni, nego svima. To se može popraviti, a njega smo izgubili, nažalost, za cijelo prvenstvo. Strašno mi je ga žao, znamo svi koliko je to htio i koliko je želio biti tu, igrati, dati nam podršku, ali, nažalost, tu je kraj njegovom putu.

Koliko vas je to poremetilo? Klarica će sada igrati umjesto njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tu su Klarica i Maraš. Mislim moraš računati na sve kada krećeš na prvenstvo, to je dug turnir. Klarica i Maraš će ući u vatru, mi vjerujemo u njih, cijela ekipa, cijeli stožer, također imat će i podršku navijača, idemo dalje."

Znam da ste svi danas pričali o tome. Velika većina igrača je putem društvenih mreža iskazala podršku Martinoviću. Ozljede su sastavni dio sporta, može se dogoditi na bilo kojem prvenstvu. Kako ste vi osobno to doživjeli?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ivana znam odavno i iz mlađih reprezentativnih selekcija. Znamo se već dugo i prošli smo već neke stvari zajedno, tako da znam da je borac, veliki emotivac. Što da kažem, stvarno mi ga je žao i njemu je strašno teško. Ali eto, mi smo u njega uz njega i uvijek ćemo biti."

Image
Foto: Luka Batelic/PIXSELL

Nakon ovog mini kiksa s Austrijom i neriješenog rezultata sutra na rukometnom repertoaru je Rumunjska. Čeka vas video analiza večeras, što ste pripremili, kako protiv Rumunjske?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već smo danas jutros odgledali jedan dio videa, a večeras ćemo drugi. To je reprezentacija Rumunjske, ali sa španjolskim trenerom Pascalom o kojem ne treba trošiti puno riječi, vodio je Barcelonu dugi niz godina, sada vodi Dinamo iz Bukurešta. Igraju španjolski sistem, ali ne toliko kvalitetan kao Španjolska, ali je sigurno jedna neugodna reprezentacija, fizički jaka i agresivna i sigurno neće biti lako, ali ako ponovimo pristup kao protiv Španjolske i ako izbacimo neke greške na kraju utakmice što smo radili protiv Austrije, mislim da jedino pobjeda dolazi u obzir."

Protiv Austrije bilo teško, sutra protiv Rumunjske hoće li biti napeto ili mislite da će ipak ići malo lakše?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da smo malo razmazili ovom pobjedom protiv Španjolske uvjerljivom. Šalim se, to je sport. Nekad ide sve kao protiv Španjolske od prve minute kako treba, a nekad ide teško kao što je jučer išlo. Mislim da bi svi voljeli da ide lagano, ali nešto se pita i drugu ekipu. Mi ćemo sigurno, ono što mogu obećati, dati sve od sebe uz podršku navijača, poginut ćemo za svaku loptu i kad je tako, ne moramo se ničega bojati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Hrvatske na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo