Duvnjak pokazao kolika je ljudina: 'Razočaran sam, ali svaka im čast!'

Rukometaši Vardara kreirali su najveće iznenađenje osmine finala Lige prvaka eliminiravši HSV. Najbolji igrač svijeta Domagoj Duvnjak priznao je kako je prolaz Vardara potpuno zaslužen.

31.3.2014.
17:14
VOYO logo

Niti dobra predstava Domagoja Duvnjaka i njegovih sedam golova nisu bili dovoljni HSV-u da upiše prolaz u četvrtfinale Lige prvaka. Na gostovanju u Skoplju bilo je 28-28, no u uzvratu u Hamburgu Vardar je kreirao iznenađenje slavivši s 30-29.

Duvnjak je po običaju bio najbolji kod HSV-a, međutim dalje je prošla momčad za koju nastupa Ivan Karačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znali smo da nas očekuju teški dvoboji, ali nakon 28-28 u prvom susretu, vjerovali smo da smo stvorili dobru bazu za prolazak u četvrtfinale. Na žalost, nismo uspjeli i svaka čast Vardaru koji je zaslužio prolaz", rekao je Duvnjak u intervjuu za službenu stranicu rukometne Lige prvaka.

HSV je tako postao i prvi branitelj naslova koji se nije uspio plasirati u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/RS1VMGtEknk

"Nije važno jesmo li branitelji naslova, razočaran sam što nismo uspjeli proći dalje. Cilj nam je bio doći u Köln i pokušati osvojiti trofej, međutim nismo ga ostvarili. Žao mi je naših navijača koji su nam pružali veliku podršku. Bili smo favoriti u osmini finala, ali favoriti ne prolaze baš uvijek. Kada smo došli od 26-21 do 29-28, još uvijek smo se nadali da možemo do preokreta, ali u završnici nismo dovršili povratak".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao glavnog favorita za osvajanje naslova, Duvnjak sada vidi Barcelonu.

"Toliko je jakih momčadi ostalo u natjecanju, ali vjerujem da Barcelona ima najveće šanse za trofej. Imaju sjajnu momčad u koju su se savršeno uklopili Nikola Karabatić i Kiril Lazarov, ali svi smo vidjeli prošle godine da se u Kölnu u tih 24 sata može baš svašta dogoditi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj Duvnjak se još jednom zahvalio hrvatskoj reprezentaciji i HSV-u zbog kojih je i stigao do titule najboljeg igrača svijeta. "U mom životu nije se ništa promijenilo, i dalje igram rukomet i želim napredovati iz susreta u susret i iz treninga u trening. Jedino što se promijenilo je to da imam jedan trofej više u dnevnoj sobi. Bila je to velika čast za mene, ali to je bila nagrada za 2013. godinu, u 2014. godini neke stvari izgledaju potpuno drugačije. Moram se zahvaliti HSV-u i hrvatskoj reprezentaciji, a posebno treneru iz Hamburga Martinu Schwalbu koji mi je ogromna podrška".

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo