DOZNAJEMO: / Sutra će se u hrvatskom rukometu dogoditi velika promjena

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatski rukometni savez obavijestio je javnost kako će se u utorak održati izvanredna izborna sjednica Skupštine na kojoj će se izabrati novi predsjednik Saveza, doznajemo iz izvora bliskih HRS-u

21.3.2016.
13:46
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Naime, aktualni predsjednik a planira podnijeti ostavku, a poznato je samo kako je prvi kandidat za njegovog nasljednika Tomislav Grahovac. Za sada se još ne znaju razlozi njegovog odlaska s mjesta prvog čovjeka HRS-a.

Image
DA NE BI NANOSIO VIŠE ŠTETE: /

Trofejni hrvatski sport ostao je bez svog čelnika

Image
DA NE BI NANOSIO VIŠE ŠTETE: /

Trofejni hrvatski sport ostao je bez svog čelnika

Možda se Šola sad u potpunosti okreće istrazi USKOK-a

No, možda se Šola sad u potpunosti okreće sudovima i istrazi USKOK-a koji su ispisali gotovo 700 stranica optužnice u kojoj detaljno objašnjavaju kako su uskoro bivši predsjednik HRS-a, njegova majka i brat izvlačili novac iz Karlovačke banke čiji je predsjednik Uprave bio upravo Šola. USKOK je krajem 2014. godine zbog sumnje u nezakonito plasiranje više od 280 milijuna kuna iz Karlovačke banke, nakon istrage pokrenute u travnju 2013. godine, podigao optužnicu protiv Marije Šole, njenih sinova Sandija, Petra i Tomislava te još pet osoba i tri tvrtke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je ovo samo nastavak priče oko Šolinog brisanja iz hrvatskog rukometa, koje je započelo krajem prošle godine kad je podnio ostavku na mjesto glavnog rizničara u IHF-u iz, kako je tada objašnjeno, osobnih razloga, a u travnju 2013. godine Šola je podnio ostavku i na mjesto predsjednika SEHA lige.

Image

Grahovac prošle godine najavio svoj 'lov' na mjesto predsjednika HRS-a

Također, početkom ožujka 2015. godine, Zagrebački rukometni savez održao je izvanrednu izbornu Skupštinu na kojoj je Božidar Jović izabran za novog predsjednika, a tada je Tomislav Grahovac, njegov vjerojatni nasljednik, dao do znanja kako bi se u budućnosti mogao kandidirati za predsjednika HRS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za one koji možda ne znaju, radi se o zagrebačkom odvjetniku koji je na optuženičkoj klupi branio bivšeg rizničara HDZ-a Mladena Barišića, drugooptuženog u aferi Fimi Media, a bio je i branitelj rukometne reprezentativke Ivane Lovrić koja je, pod utjecajem alkohola autom usmrtila pješakinju i za to dobila 18 mjeseci uvjetne kazne zatvora

Što se tiče ostalih kandidata za mjesto predsjednika, za sada se njihova imena još ne znaju. Ako će ih uopće i biti osim Grahovca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo