Bivši hrvatski reprezentativac / Dominiković: 'Mladi igrači su bili odlični, no morat će se dokazivati iz utakmice u utakmicu'

Protiv Belgije u drugom poluvremenu priliku su dobili mladi rukometaši, a Dominiković je njihovim nastupom bio jako zadovoljan

28.10.2018.
19:45
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija rutinski je "odradila" utakmicu kvalifikacija za europsko prvenstvo protiv Belgije. U Leuvenu su Belgijance svladali 30:25 i tako upisali drugu pobjedu u dvije kvalifikacijske utakmice. Pobjedu hrvatske prokomentirao je bivši reprezentativac, a sad član stručnog stožera Davor Dominiković.

"Definitivno smo zadovoljni nakon ovog cijelog tjedna jer su onoj utakmici u Osijeku prethodila tri dobra radna dana. Zbog putovanja smo izgubili jedan cijeli dan, no uspjeli smo pripremiti utakmicu u relativno kratkom vremenu. Belgija je odigrala odlično protiv Srbije. Vodili su dva razlike pred kraj utakmice i ozbiljno smo ih shvatili", rekao je Dominiković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je igrala dobro, no još ih uvijek čeka dosta rada da bi napredovali.

"Prostora za napredak uvijek ima. Bitno je da se ne uspavamo i da shvatimo gdje smo griješili. U prvoj utakmici nedostajalo nam je pokretljivosti i agresivnosti u obrani. Danas Belgija nije mogla naći način da igra svoju brzu igru. U napadu smo stvorili prostor za naše srednje vanjske - Duvnjaka, Karačića i Duvnjaka. Dosta smo rotirali i igrači će se vratiti svježi u svoje klubove. Rekli smo na sastanku da moramo ostati zdravi i bez ozljeda tako da budemo spremni za svjetsko prvenstvo", objasnio je Dominiković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Belgije u drugom poluvremenu priliku su dobili mladi rukometaši, a Dominiković je njihovim nastupom bio jako zadovoljan.

"Vranković je već tu od prije. Šipić i Mandić zaslužili su nositi hrvatski dres u kvalifikacijama i na svjetskom prvenstvu, no morat će se dokazati u svakom nastupu. Pratimo sve igrače, čak i one koji nisu bili ovaj tjedan s nama. Nitko nije otpisan, ne isključujemo neka nova imena, no svi koji su bili ovaj tjedan s nama bili su odlični", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo