DANSKA U ZADNJOJ SEKUNDI ŠOKIRALA FRANCUZE USRED PARIZA: / Pogledajte sjajan pogodak kojim su srušeni Tricolori

Image
Foto: Screenshot

Danska je pobjedom nad Francuskom osvojila naslov na turniru Zlatne lige, te su Danci zahvaljujući boljom gol-razlikom od Francuske i Norveške izbili na prvo mjesto.

8.1.2018.
9:48
Screenshot
VOYO logo

Aktualni olimpijski prvaci Danci u nedjelju su u Parizu slavili protiv svjetskih prvaka Francuza 29-28 golom u posljednjoj sekundi utakmice.

VELIKO PRIZNANJE ZA LUKU CINDRIĆA: Navijači ga izabrali za najboljeg europskog rukometaša u 2017. godini

Danska je tom pobjedom osvojila naslov na turniru Zlatne lige, te su zahvaljujući boljom gol-razlikom od Francuske i Norveške izbili na prvo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobra je to vijest za sve navijače Danske i same reprezentativce jer s injekcijom samopouzdanja u obliku osvajanja Zlatne lige Danci putuju u Varaždin, gdje će na Europskom rukometnom prvenstvu biti smješteni u skupini D zajedno sa Španjolskom, Mađarskom i Češkom.

Francuzi imaju nešto lakšu skupinu, aktualne svjetske prvake u skupini B u Poreču čekaju Norvežani, Bjelorusi i Austrijanci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče samog dvoboja, vrijedi spomenuti kako je Francuska igrala bez najboljeg rukometaša današnjice Luke Karabatića, a Dancima je nedostajao sjajni šuter Mikkel Hansen.

Francuzi su u jednom trenutku imali čak četiri gola prednosti u drugom poluvremenu utakmice, a za osvajanje prestižnog turnira dovoljan im je bio i remi. No Rasmus Lauge je u zadnjoj sekundi sjajno pogodio za veliko slavlje Danske usred Pariza i Tricolori su u generalki za turnir pali u svom dvorištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo