Cure se nisu oporavile od šoka: 'Bile smo izgubljene'

Hrvatske rukometašice završile su svoj nastup na Olimpijskim igrama u četvrtfinalu porazom od Španjolske 25:22.

7.8.2012.
19:36
VOYO logo

"Nisu bile bolje, ali nas je šokirala ozljeda Andreje Penezić koja je 95 posto našeg sastava. Bez nje smo u napadu bile potpuno izgubljene. U trenucima tog šoka Španjolke su -1 pretvorile u +3 i više se nismo mogle vratiti", rekla je Sonja Bašić nakon susreta.

"Nadali smo se uoči utakmice da ćemo igrati za medalju. Španjolsku dobro poznajemo, znamo da nema tako kvalitetnu klupu kao mi. No, igrale su Španjolske jako borbeno u obrani, a u napadu su išle poput tenkova. Bez obzira na sve, da je Penezić ostala u igri bila bi to druga priča", dodala je vratarka Ivana Jelčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Vladimir Canjuga ne može vjerovati u kakvu su seriju grešaka ušle njegove igračice nakon izlaska Penezić.

"Nažalost, nemamo igračicu koja bi je mogla zamijeniti. Nevjerojatno je u kakvu smo seriju pogrešaka ušli nakon njezina izlaska. Šerić napravi prijestup, Horvat krivo doda loptu u kontru, Tatari ide na glavu i dvaput izgubi loptu, Lovrić napravi korake."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemojte misliti da smo izgubili od slabog sastava. Španjolske su treće na svijetu, ne tako davno bile su i europske doprvakinje. Na kraju sam razočaran što nismo ušli u polufinale, ali sam ukupno zadovoljan jer smo na turniru igrali kvalitetno", zaključio je Canjuga za Večernjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo