Cijela Srbija priča o 37-godišnjem pokerašu!

Najveći pogodak izbornika rukometne reprezentacije Srbije, Veselina Vukovića, bilo je ponovno pozivanje u momčad Dalibora Čuture, igrača španjolskog Ademara.

19.1.2012.
9:20
VOYO logo

Rukometaši Srbije postali su hit u svojoj zemlji. Trenutačno su popularniji od vaterpolista, košarkaša i odbojkaša. Da, čak i od Novaka Đokovića! U prve dvije utakmice pobijedili su Poljsku i Dansku i s četiri boda odlaze u drugi krug. Polufinale im je sada nadohvat ruke, a da su zaista popularni govori i to što je na utakmici s Danskom bilo 7000 navijača. Kažu da ulaznica nema ni za lijek. "Nije to ista reprezentacija koju smo lani na SP-u lako pobijedili. Znao sam da je Ilić opasan, ali nisam znao da Srbi mogu tako dobro igrati u obrani i da će vratar Stanić tako dobro braniti", rekao je Ulrik Vilbek, izbornik Danske, koji je na kraju utakmice imao mali incident s Vladicom Spasojevićem, direktorom srpske reprezentacije.

"Nije mi htio pružiti ruku, pa sam nesportski reagirao", pravdao se Spasojević, a Veselin Vuković, izbornik Srbije, ispričao se Vilbeku uime reprezentacije. Svaka čast Staniću, Iliću ili Vujinu, ali pun pogodak izbornika Vukovića bilo je ponovno pozivanje u reprezentaciju Dalibora Čuture, igrača španjolskog Ademara. Taj 37-godišnjak sjajno razigrava Ilića i Vujina, ali i Toskića na crti. Zanimljivo je da je strastveni igrač pokera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čak sam igrao na jednom turniru u Španjolskoj. Među 1000 igrača osvojio sam 30. mjesto. Volim se natjecati u svim sportovima i pobjeđivati. I kada igram sa sinovima, koji treniraju nogomet, nema popuštanja", rekao je simpatični Čutura koji već zna sudionike polufinala u Beogradskoj areni.

"Među četiri vidim Francusku, Španjolsku, Dansku i Srbiju!" Na tribinama Pionira bilo je puno rukometnih trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je odlično, ne mislim samo na utakmicu nego i na zabavu, priredbu, spektakl", rekao je Veroljub Kosovac, trener španjolskog Aragona. Nenad Vučković, bitan igrač u srpskoj obrani, izgubljen je za ovaj EP jer je ozlijedio ligamente, a na njegovo će mjesto u obrani Željko Šešum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo