ČERVAR SE VRAĆA U PPD ZAGREB? / Hrvatski prvak doveo veliko pojačanje i najavio promjene na klupi

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Hrvatski prvak doveo je novo pojačanje, a uskoro bi trebalo doći i do promjene na klupi.

26.4.2018.
16:44
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Rukometni klub PPD Zagreb potpisao ugovor s rukometašem Lovrom Jotićem. Ovaj 24-godišnji povremeni hrvatski reprezentativac, koji je s reprezentacijom bio četvrti na Svjetskom prvenstvu 2017. godine u Francuskoj. Uz sve dobne skupine PPD Zagreba nastupao i za Umag, Zamet, Dubravu i danski Aalborg potpisao je dvogodišnji ugovor s najboljim hrvatskim klubom.

Osim toga stigla je još jedna vijest iz redova hrvatskog prvaka, a vezana je za mjesto trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trener seniorske ekipe Zlatko Saračević imao je dogovor s rukometnim klubom Prvo plinarsko društvo Zagreb do okončanja Europskog rukometnog prvenstva u Hrvatskoj kao trener prve momčadi uz vlastiti pristanak da u slučaju dogovora između Kluba i gospodina Line Červara o preuzimanju klupe RK PPD ZAGREB-a ostane u svojstvu prvog pomoćnika.

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Izbornik hrvatske rukomentne reprezentacije, Zlatko Saračević (21. veljače 2021.)

Zbog objektivnih okolnosti i važnosti kvalifikacijskih utakmica za Svjetsko rukometno prvenstvo sa Crnom Gorom, izbornik Lino Červar je zamolio prolongiranje razgovora o preuzimanju paralelne dužnosti (izbornika i trenera prve momčadi RK PPD ZAGREB) do okončanja kvalifikacijskog ciklusa, te je u navedenom kontekstu sa trenerom Saračevićem dogovoren ostanak na kormilu prve momčadi RK PPD ZAGREB-a do kraja tekuće natjecateljske sezone", priopćio je klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo