ČERVAR I STRUČNI STOŽER SUSPENDIRALI JEDNOG OD SVOJIH NAJBOLJIH IGRAČA: / Rekao je nešto pred trenerom što nije smio

Image
Foto: PIXSELL

Najavljena promjena pravila ponašanja nije shvaćena ozbiljno

7.4.2018.
23:25
PIXSELL
VOYO logo

Stručni stožer suspendirao je splitskog bombardera Stipu Mandalinića zbog nediscipline i nedoličnog ponašanja na klupi za vrijeme prve utakmice protiv Šveđana, javljaju Sportske novosti.

Prema priči, Stipi je pred jednim od trenera izletjelo nešto što nije trebalo. Najavljena promjena pravila ponašanja unutar reprezentacije nije shvaćena ozbiljno pa je dobila i svoju prvu žrtvu, piše SN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZAGREB PRODAO NAJBOLJEG IGRAČA! Saračević tek preuzeo klupu i odmah ostao bez najveće zvijezde

HRVATSKOJ NEVIĐENA DRAMA U NORRKÖPINGU: Kauboji isprali gorak okus očaja iz Eskilstuna od prije dva dana

"Lino Červar razgovarao je u petak navečer s Mandalinićem, a razgovor su ponovili i na dan utakmice na traženje Mandalinića. No, odluka o suspenziji ostala je ista pa je Mandalinić, makar je s momčadi u Norrköpingu, utakmicu gledao s tribina", stoji u tekstu.

Image

28.10.2017., Arena Zagreb, Zagreb - Prijateljska rukometna utakmica Hrvatska - Slovenija. Stipe Mandalinic Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Červar je kazao kako razumije želju igrača, kako razumije i frustraciju zbog nekih stvari, ali i kako Hrvatska mora imati momčad i red prije svega...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo kakvo ponašanje koje nije u skladu s tim nećemo tolerirati. Razgovarao sam sa stožerom, svi smo se složili, razgovarao sam i sa Stipom, sve mu objasnio, prihvatio je pogrešku, ispričao se i nadam se da je to kazna koju će shvatiti", kazao je Lino Červar.

Hrvatska muška seniorska reprezentacija u subotu je zaključila švedsku turneju pobjedom nad reprezentacijom Švedske, aktualnim viceprvakom Europe 28-29.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo