ČERVAR BIO NA TRENINGU KAUBOJA UOČI KVALIFIKACIJA ZA OI: / Pridružio im se sjajan igrač koji već jako dugo nije igrao za Hrvatsku

Image

Podsjećamo, olimpijske kvalifikacije u Montpellieru igraju se od 12. – 14. ožujka. Sve te utakmice moći ćete pratiti u prijenosu uživo na RTL televiziji i na platformi RTL Play.

9.3.2021.
14:00
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija prošla je kroz velike turbulencije u siječnju, ali nema vremena za gubljenje. Kauboji se pripremaju za kvalifikacije za Olimpijske igre koje će se održati narednog vikenda.

Naši rukometaši idu na veliko natjecanje s novim izbornikom Hrvojem Horvatom, ali i bez dugogodišnjeg fizioterapeuta Damira Kajbe koji je dobio otkaz nakon Svjetskog prvenstva u siječnju. Ipak, bivši izbornik Lino Červar došao je na trening reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Nikad se nismo ranije okupili nakon nekog prvenstva. Neka nova situacija za nas, ali s veseljem dočekujemo novo okupljanje. Sve tri ekipe su jako dobre i već danas smo počeli s pripremama, ali kako je njima, tako je i nama. U tim nekim trenucima kad će se odlučivati utakmice, nadam se da ćemo biti bolji", rekao je hrvatski reprezentativac Marko Mamić, a nadovezao se i mladi Ivan Martinović:

”Uvijek je lijepo biti s reprezentacijom, vidjeti dečko i stvarno mi je drago što sam tu. Mi znamo tko smo i imamo cilj pred očima koji želimo ostvariti. Mislim da se svaka ekipa želi kvalificirati, ali primarno je da se mi fokusiramo na nas i nadam se da ćemo onda doći do pobjede."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pavlović se konačno vratio

Luka Cindrić na proteklom je prvenstvu igrao ozlijeđen, da bi na kraju ipak napustio reprezentaciju.

"Malo nas je ova korona poremetila, raspored je gust, ali to ne umanjuje našu želju za pobjedama i plasmanom na Olimpijske igre. Skupina je teška, ali mi moramo gledati sebe i gledati pozitivno na cijeli turnir. Generalno, naša taktika će se svoditi na čvrstu obranu i brze golove koji su nam nedostajali. Atmosfera je dobra, koristimo ovo vrijeme u reprezentaciji da se malo podružimo. Podržite nas i ovaj put i nadajmo se da ćemo se svi skupa veseliti“, rekao je Cindrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da se Hrvatskoj konačno pridružio Domagoj Pavlović, čovjek kojeg dugo nije bio u reprezentaciji zbog teških ozljeda.

"Nemamo previše vremena da eksperimentiramo s taktičkim varijantama. Sve ono što smo radili dosad pokušat ćemo nadograditi. Ono što je bilo u prvom mjesecu je prošlost. Moramo gledati unaprijed. Nema veće motivacije za sportaša od odlaska na Olimpijske igre, tako da nam motiva neće nedostajati. U kvalifikacijama će po meni biti ključna druga utakmica protiv Portugala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, olimpijske kvalifikacije u Montpellieru igraju se od 12. – 14. ožujka. To je jedan od tri turnira na kojima sudjeluju po četiri reprezentacije. Po dvije najbolje iz svake skupine idu u Tokio. Hrvatska prvi susret igra u petak 12. ožujka 2021. godine u 21:00 sat protiv domaćina Francuske. Dan kasnije, čeka je susret s Portugalom u 18 sati i 30 minuta, a posljednjeg dana turnira, u nedjelju 14. ožujka u isto vrijeme naša reprezentacija igra protiv Tunisa. Svi se slažu da je to najteža moguća skupina. Sve te utakmice moći ćete pratiti u prijenosu uživo na RTL televiziji i na platformi RTL Play.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo