Ćavar posramio svjetsku facu: 'Oprosti, nisam htio!'

Legendarni hrvatski rukometni reprezentativac Patrik Ćavar je ponajboljeg svjetskog vratara Thierryja Omeyera u Makarskoj prevario čudnim lobom pa mu se ispričao.

24.6.2011.
11:10
VOYO logo

Na revijalnoj rukometnoj utakmici u Makarskoj, kojom se prikupljala financijska pomoć za kuću Sunca, momčad Prijatelja kampa pobijedila je Split All Stars sa 27:23.

Oko 2000 gledatelja moglo vidjeti brojne bivše (Ćavar, Saračević, Kaleb, Bjeliš, Boban, Galić, Krizmanić, Metličić) i sadašnje (Jerković, Alilović, Blažičko, Vukić) reprezentativce, ali i jednog od najboljih svjetskih vratara Thierryja Omeyera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lijepo je bilo ponovo vidjeti legendu hrvatskog rukometa Patrika Ćavara na parketu. Posljednji put je ozbiljan rukomet prikazao 2007. godine. Ovaj put nije igrao puno, ali je bio spreman za izvođenje jedinog sedmerca na utakmici od kojeg je napravio spektakl.

"Kada sam već šutirao, želio sam da Omeyer stane na vrata. Ipak je on poznat po skidanju sedmeraca. Sjedio je na klupi, a ja sam ga zvao na vrata. Vidio sam mu u očima da mu nije svejedno. I stao je na vrata, a ja sam izveo jedan čudan lob koji mi se motao po glavi. I pogodio sam! Kasnije sam mu se ispričao i rekao da ga nisam htio poniziti pred gledateljima, nego da za drugu vrstu udarca jednostavno nisam imao snage. Nasmijao se i rekao da se ne ljuti", rekao je Ćavar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatko Saračević i Nikša Kaleb igrali su kao mladići.

"I ne nedostaje mi baš rukomet. Živim mirno u Metkoviću, uživam u ronjenju, pomažem u obiteljskom poslu. Mogao sam još igrati za reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Hrvatskoj, ali sam otišao godinu dana prije čista obraza. Nisam želio da se sa mnom loptaju", rekao je Kaleb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106230237006 arti-201106150949006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo