Nema tu puno filozofije: Hrvatska ide po zlato na EP!

Hrvatska rukometna reprezentacija na završnim je pripremama za Europsko prvenstvo koje 12. siječnja počinje u Danskoj.

5.1.2014.
11:53
VOYO logo

"Iskoristit ćemo ovih desetak dana da se što bolje pripremimo za Europsko rukometno prvenstvo u Danskoj. Treniramo dva puta dnevno, prijepodne radimo na snazi i izdržljivosti, a poslijepodne na taktici. U sklopu priprema odigrat ćemo dvije kontrolne utakmice protiv reprezentacije Tunisa. Mislim da nam je protivnik po mjeri, ne želim odigrati puno utakmica u sklopu priprema kao neke druge reprezentacije, jer mi imamo svoj način treniranja", rekao je izbornik Slavko Goluža i dodao:

"Što se tiče utakmica protiv Tunisa, nema imperativa pobjede, ali mi u svaku utakmicu ulazimo sa zadatkom, tako ćemo protiv Tunisa isprobati neke stvari i želimo odigrati najbolje što možemo. Nakon utakmica nastavljamo dalje s pripremama u Umagu još tri, četiri dana do odlaska u Dansku te ćemo pojačati intenzitet, da bismo spremni dočekali Europsko prvenstvo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na konferenciji za novinare bio je i rukometaš Denis Buntić koji je bez puno filozofiranja najavio pohod na naslov prvaka Europe.

"Atmosfera u momčadi je super, svi su zdravi, super se trenira i ako nastavimo tako, mislim da rezultat neće izostati. Uz malo sreće mislim da bismo u Danskoj mogli osvojiti to zlato", zaključio je Buntić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo