BIVŠI HRVATSKI RUKOMETNI REPREZENTATIVAC DOŽIVIO TEŠKU OZLJEDU: / Oporavak će trajati dugo, karijera mu je pod upitnikom?

Image

"Bio važan čimbenik u našim uspjesima ove sezone, njegovo će se neigranje osjetiti u završnici", rekao je izvršni direktor Füchsea Bob Hanning

27.3.2018.
14:52
VOYO logo

Loše vijesti dolaze iz Njemačke. Fuchse Berlin u gostima je proteklog vikenda pobijedio francuski Saint-Raphael sa 34-25 u EHF kupu, ali pobjeda je ostala u sjeni ozljede našeg Marka Kopljara.

Naime, pred sam kraj prvog dijela Kopljar je moram napustiti teren zbog ozljede i iako se na prvu činilo kako nije riječ o nečem težem, magnetska rezonanca pokazala je da je riječ o rupturi Ahilove tetive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stalni problemi s ozljedama

Ozljedu je potvrdio klupski liječnik Jürgen Bentzin, a bivšeg hrvatskog reprezentativca sada čeka višemjesečni oporavak te je sezona za njega gotova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je težak udarac za klub, posebno jer je Marko bio u odličnoj formi na posljednjih nekoliko utakmica. Kopljar je bio važan čimbenik u našim uspjesima ove sezone, njegovo će se neigranje osjetiti u završnici", rekao je izvršni direktor Füchsea Bob Hanning za njemačke medije.

Oporavak će trajati vrlo dugo, a pitanje je koliko će se 210 centimetara visoki desni vanjski igrač uspjeti oporaviti i koliki će utjecaj ova ozljeda imati na njegovu karijeru s obzirom na činjenicu da je Kopljar već imao problema s ozljedama ramena i koljena. Osim 32-godišnjeg lijevaka u momčadi Füchsea su i Jakov Gojun, Drago Vuković i Stipe Mandalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kopljar se od rukometne reprezentacije oprostio netom nakon završenog Europskog prvenstva u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo