Zdravstveno stanje u PPD Zagrebu je bolje, Vujović očekuje Obranovića i Pavlovića u momčadi protiv Wisle

'Nakon ozljede nam se vraća Brazilac Toledo', kazao je Marko tarabochia igrač Wisle

03.10.2015., Arena Zagreb, Zagreb - 3. kolo Velux rukometne lige prvaka, RK Prvo Plinarsko Drustvo Zagreb - MKB-MVM Veszprem. Sandro Obranovic.
Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Rukometaši PPD Zagreba danas će (20.30 sati) u poljskom Plocku protiv domaće Wisle odigrati utakmicu 10. kola EHF Lige prvaka, što će im biti posljednji nastup u ovom natjecanju u kalendarskoj godini, a pobjeda bi ostavila hrvatskog prvaka u ravnopravnoj borbi za četvrto mjesto u skupini A.

‘Zagrebaši’ ovo gostovanje dočekuju na petom mjestu skupine A s osam bodova iz devet utakmica, dok su Poljaci odmah iza hrvatskog prvaka s jednim bodom manje. U prvom dvoboju, odigranom 17. listopada u zagrebačkoj Areni, PPD Zagreb je slavio s 29-25.

Markoski tek od veljače u sastavu

“U boljoj smo situaciji nego prije dva tjedna. Ozlijeđeni i bolesni igrači su malo bolje, tako da očekujem da Obranović i Pavlović budu u sastavu protiv Wisle. Nažalost, naše pojačanje Velko Markoski ima pravo nastupa tek od veljače. No, i u ovakvom sastavu mislim da imamo šansu napraviti dobar rezultat u Poljskoj”, kazao je trener PPD Zagreba Veselin Vujović.

Marko Tarabochia, bivši igrač Zagreba, ove sezone igra za Wislu i nada se povoljnom rezultatu, uoči problemima u momčadi.

Tarabochia

“Ovo je jako važna utakmica za nas. U prvoj utakmici smo bili blizu, ali su na kraju dvije, tri lopte presudile. U zadnjoj utakmici nisu igrali Montoro i Oneto, ali još se ne zna hoće li igrati protiv Zagreba. Vratio se Brazilac Toledo nakon lakše ozljede. Pobjedom bi zauzeli peto mjesto prije praznika i napravili bi veliki korak ulasku u top 16 Lige prvaka”, kazao je Tarabochia za Telegram.