Balić u 35. godini pokazao kakav je majstor i to protiv Duvnjaka!

Ivano Balić odigrao je još jednu veliku utakmicu.

10.2.2014.
9:12
VOYO logo

Bivši i aktualni najbolji rukometaš svijeta ogledali su se u međusobnom dvoboju 21. kola Bundeslige, u kojem je Ivano Balić na domaćem terenu predvodio svoj Wetzlar, a Domagoj Duvnjak je ponovno zablistao u dresu europskog prvaka HSV-a.

U napetoj utakmici slavili su gosti iz Hamburga 23:26, ali Balić i ekipa sjajno su se držali protiv puno skuplje i jače ekipe. Ivano je predvodio svoju momčad, zabio je ukupno četiri gola te je odličnom partijom poslao jasnu poruku izborniku reprezentacije Slavku Goluži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodstvo reprezentacije trebalo bi možda pogledati priloženi video pa onda još jednom razmotriti odluku da legendarnog hrvatskog rukometaša otpišu s popisa reprezentativaca. Za sportsku javnost nikad nije ni bilo dileme.

//www.youtube.com/embed/PsXSF3VQ25E

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo i da je najbolji rukometaš svijeta Domagoj Duvnjak zabio pet pogodaka, jedan više od Ivana.

U sklopu 8. kola rukometne Lige prvaka Rhein-Neckar Löwen i Veszprem podijelili su bodove u skupini A, istoj onoj u kojoj se za prolaz bori CO Zagreb, odigravši 25-25.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Renato Sulić bio je drugi najbolji strijelac mađarske momčadi s pet pogodaka, dok je fantastičnu večer imao srbijanski reprezentativac Momir Ilić, koji je utrpao 11 komada. S druge pak strane nije puno zaostajao Uwe Gensheimer, koji je zabio 10 golova u redovima RN Löwena.

S obzirom da su obje momčadi još ranije osigurale prolazak skupine, remi znaći da će Veszprem vjerojatno s prvog mjesta krenuti u osminu finala Lige prvaka. Dva kola prije kraja ima tri boda prednosti ispred njemačkog sastava, a u idućem kolu, 15. veljače, kod kuće dočekuje Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini B njemački prvak Kiel je riješio pitanje pobjednika iste slavljem u gostima kod Koldinga 26-24. Niclas Ekberg je predvodio njemački sastav s osam golova, dok su Filip Jicha i Marko Vujin pridodali po pet komada. Lasse Anderson je bio najefikasniji kod danskog sastava sa sedam golova.

Ivan Ninčević bio je najefikasniji igrač svoje momčadi, Dinama Minska, koja je poražena na gostovanju u Skopju od Vardara s uvjerljivih 30-22. Ninčević je zabio sedam golova, no njegova je momčad porazom ostala bez šansi za prolazak u osminu finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rukometna Liga prvaka, 8. kolo:

Skupina A RN Löwen – Veszprem 25-25

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Veszprem 15, 2. RN Löwen 12, 3. Celje 7, 3. Motor Zaporožje 7, 5. CO Zagreb 6, 6. St. Peterburg 1

Skupina B Kolding – Kiel 24-26

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Kiel 14, 2. Vive Targi Kielce 10, 3. Kolding 10, 4. Wisla Plock 8, 5. Porto 4, 6. Dunqerque 2

Skupina C Vardar – Dinamo Minsk 30-22

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Barcelona 15, 2. PSG 11, 3. Metalurg 9, 4. Vardar 8, 5. Dinamo Minsk 4, 6. Wacker Thun 1

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo