VELIKI TALENT ZA NET.HR / Autor najveće rukometne senzacije godine: 'Atmosfera je kao da smo osvojili Ligu prvaka. Ovo sam sanjao, izbornik sve prati...'

Image
Foto: Instagram

Svoje viđenje velike pobjede za Net.hr je podijelio heroj Ante Ivanković

22.9.2022.
12:39
Instagram
VOYO logo

U susretu 2. kola skupine B Lige prvaka za rukometaše Celje PL je kao domaćin svladalo Kiel s 38-36 (17-14), a hrvatski igrač Ante Ivanković postigao je pet pogodaka za slovenskog prvaka.

Image
DEŽELA U TRANSU /

Rukometna senzacija godine: Celje šokiralo četverostrukog prvaka Europe u Ligi prvaka, Ante Ivanković briljirao u pobjedi

Image
DEŽELA U TRANSU /

Rukometna senzacija godine: Celje šokiralo četverostrukog prvaka Europe u Ligi prvaka, Ante Ivanković briljirao u pobjedi

Dugo smo ga zvali, vjerojatno se i proslavila ova velika pobjeda protiv moćnog Kiela, ali ipak nam se javio pa smo popričali s njim o raznim temama. Ligi prvaka, igračima Kiela, kakvi su uvjeti za razvoj igrača u Sloveniji, te nada li se pozivu izbornika Horvata

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najveća pobjeda za većinu nas, najbolja utakmica… Poslije trijumfa je bila atmosfera kao da smo osvojili Ligu prvaka. Nismo bili odmah svjesni da smo pobijedili Kiel, mi smo svi mladi i poletni, imamo želje i ambicije. Ne manjka nam ni forme ni fizičke spreme. Jučer smo pokazali da možemo", govori Ivanković odlučno i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Slovenska liga je bolja od naše'

"Stvarno ne znam zašto Duvnjak nije igrao. Život u Sloveniji je za nas sportaše poprilično monoton, osobe u klubu nam pružaju maksimalnu podršku oko bolje ishrane, ekipa je stvarno odlična i često idemo zajedno na kave", priča nam skromni dečko iz zagrebačke Dubrave i nastavlja:

"Prioritet je domaća dvostruka kruna, Ligu prvaka igramo iz vlastitog gušta da pokažemo svima da možemo. Ne mogu reći da imamo neki pritisak u klubu da se uđe u osminu finala", pričao je i o psihološkoj pripremi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFp, JANEK SKARZYNSKI

Mikkel Hansen

"Igrao sam već i protiv Palmarssona i Hansena, iskreno nisam imao tremu jer je u klubu odlična atmosfera i to se odrazilo na terenu. Generalno mislim da je trenutno slovenska liga bolja od hrvatske, ali kod nas ima jako puno talentiranih igrača s kojima može vratiti hrvatsko prvenstvo ispred."

'Ovo sam sanjao'

"Ovo smo svi sanjali kad smo počeli trenirati, velika pozornica i Liga prvaka, ali ne planiramo tu stati. Na izborniku je da prati, vjerujem da on stvarno i gleda sve igrače. On će odlučiti tko je najspremniji da pomogne Hrvatskoj u datom trenutku", planovi za budućnost su bili logično pitanje za kraj:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Instagram

"Ne razmišljam trenutno o transferu. Najviše se dajem za svoj klub koliko mogu i to mi je jedino u glavi. Nemam najdražu ligu i planove, neka sve dođe samo od sebe."

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo