veliki transfer / Mlada hrvatska rukometašica potpisala za jednu od najboljih eurospkih ekipa: 'Ona je najbolja na svijetu'

Image

Mlada hrvatska rukometašica Anđela Žagar potpisala je ugovor s francuskim Metzom. Žagar glasi kao jedna od najboljih rukometašica 2004. godište.

6.5.2022.
17:01
VOYO logo

Anđela Žagar, jedna od najboljih mladih rukometašica u Europi potpisala je ugovor s francuskim velikanom Metzom. Žagar je rođena 2004. godine i već je nekoliko godina u samom vrhu najtalentiranijih rukometašica u Europi. Do sada je igrala za Lokomotivu i Bjelovar, a ovo će joj biti uvjerljivo najveći izazov u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao bih da je najbolja na svijetu u svom godištu. Ovdje će se vjerujem razviti u fantastičnu igračicu" izjavio je prilikom predstavljanja predsjednik Metza Thierry Weizman.

"Čim se vrati sa Svjetskog kadetskog prvenstva, očekujemo je u prvoj ekipi. Ovisno o tome kako će se oporavljati Emma Jacques, Anđela će biti na raspolaganju za prvu i drugu ekipu" - poručio je trener Metza Emmanuel Mayonnade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Mayonnadeom, koji je do rujna bio i izbornik Nizozemske, Metz dominira u francuskom prvenstvu, ima 22 pobjede u 22 kola, a igrat će i Final Four Lige prvakinja jer je EHF izbacio ruski Rostov iz četvrtfinala, pa je bez borbe prošao među četiri.

U francuskom velikanu već igraju dvije Hrvatice Ćamila Mićijević i Ivana Kapitanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo