'Ako nastavimo ovako, ne piše nam se dobro'

Hrvatska je došla i do druge pobjede na Europskom prvenstvu u Srbiji. Pobijedili smo Sloveniju 31:29, a apsolutni junaci novog slavlja Kauboja bili su Ivan Čupić i Mirko Alilović.

18.1.2012.
20:15
VOYO logo

"Nova pobjeda je tu, dva boda smo uzeli. Znali smo da će biti neugodno, da će se trčati do zadnje sekunde. Otpočetka smo kontrolirali igru, nismo dali da nas preteknu i na kraju zasluženo pobijedili. Najvažnije je da smo svi igrali, da se dosta rotiralo", rekao je Čupić nakon utakmice.

"Rotacije nam nisu razbijale ritam, jer inače bi teško bilo izdržati ovakav ritam. Svi su dobili priliku i to je najvažnije", zaključio je najbolji igrač Hrvatske sa devet golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirko Alilović još je jednom briljirao na golu.

"Ako nastavimo ovako, ne piše nam se dobro. Bili smo prestatični u obrani na početku, ali uspjeli smo se odlijepiti na četiri razlike, međutim stigli su nas, ali za više nisu imali snage, tako da smo uspjeli riješiti stvar", rekao je vratar Kauboja s deset obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedi dan odmora, a onda u petak (20.10) utakmica s Norvežanima.

"Norveška je nova prilika da usavršimo obranu 6-0. Danas su nas Slovenci puno prolazili na šest metara, sve golove zabijali su iz nekih prolaza, možda su imali jedan šut izvana", kaže Mirko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

16.01 - Hrvatska - Island 31:29

18.01 - Hrvatska - Slovenija 31:29

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20.01 - Hrvatska - Norveška (20.10 sati)

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo