PERO BOMBARDERO / Metličić nam je upravo razotkrio Egipat: 'Moramo ih smiriti, jako su opasni. Iako mi to možda zvuči glupo, ali oni su...'

Image
Foto: Screenshot

Petar Metličić najavio nam je kratko novo rukometno ludilo na RTL-u i utakmicu s Egiptom, prvu naših rukometaša na 28. SP-u

13.1.2023.
19:25
Screenshot
VOYO logo

Malo više od sat vremena ostalo je do prve utakmice hrvatske rukometne reprezentacije na 28. SP-u u Poljskoj i Švedskoj. U 19.45 na glavnom kanalu RTL-a počinje "Vrijeme je za rukomet", a u 20.30 utakmica. Svjetsko rukometno prvenstvo koje će se igrati u Švedskoj i Poljskoj na rasporedu je od 11. do 29. siječnja, a više od pedeset napetih i atraktivnih utakmica gledatelji će moći pratiti na glavnom kanalu RTL-a, zatim na kanalu RTL2 te online platformi PLAY.

Image
EGIPAT - HRVATSKA 31-22 /

Egipćani očitali rukometnu lekciju našima: Bolan poraz na startu 28. SP-a

Image
EGIPAT - HRVATSKA 31-22 /

Egipćani očitali rukometnu lekciju našima: Bolan poraz na startu 28. SP-a

Uoči početka emisije "Vrijeme je za rukomet" u studiju RTL-a uhvatili smo velikog Petra Metličića, našeg komentatora uz Gorana Šprema i Dragu Vukovića, kao i Marka Vargeka. Naravno, vrijednu ekipu RTL-a čine još Ivona Hemen u Zagrebu i Ines Goda Forjan i Goran Latković, te komentatori utakmice Filip Brkić i Nikša Kaleb. Naravno, tu je i čitav tim RTL djelatnika, od kamermana do ostalih segmenata i struktura koje vrijedno i naporno rade na ovom izazovnom projektu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petar Metličić uzbuđen je zbog početka nove rukometne sezone na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki dolazak ovdje nas čini zadovoljnim. Znači da je emisija tu. Mi komentatori smo uigrani i spremni smo, neće biti problema. Nadam se jednom dobrom prvenstvu s naše strane ali i strane naših dečkiju. Da svi na kraju budemo zadovoljni".

O Hrvatskoj...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dosta je tu nepoznanica. Ne znam što očekivati. Ali, vjerujem da imamo dobru ekipu. Nismo među najvećim favoritima, ali možemo iznenaditi."

O Egiptu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tu svoju energiju koju su imali i snagu, dobili smo taj jedan europski štih. Imaju španjolskog trenera koji ih vodi i dosta su disciplinirani. Iako mi to zvuči glupo, ali jednostavno to je ekipa koja je od ovih ostalh neeuropskih ekipa najozbiljnija. Moramo smiriti njihov brzi rukomet. Defanzivna tranzicija nam treba biti dobra. Vjerujem da će obrani i vratari funkcionirati. Opasni su, ali imamo svoje adute".

Pogledajte što nam je još Petar Metličić kazao u priloženom Facebook videu gore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo