DANCI BIJESNI / Dosta nezgodno: Pogledajte fotografiju koja baca novo svjetlo na sudar Duvnjaka i Gidsela

Image

Iako je na prvu izgledalo kao da danski rukometaš simulira i pretjeruje pojavila se fotografija koja pokazuje koliko je neugodan udarac primio

21.1.2023.
22:08
VOYO logo

Hrvatska i Danaska odigrali su u četvrtak epski susret kakvih smo se od ovih dviju reprezentacija nagledali u prošlosti. Kauboji su u dvoboj protiv dvostrukih svjetskih prvaka ušli žestoko, angažirano i na nož što je skandinavsku momčad malo iznenadilo.

Naši su imali u pojedinim trenucima i plus četiri, ali na posljetku su Danci uspjeli izbjeći poraz te se utakmica završila s konačnih 32:32. U mnoštvu žestokih obračuna u posebnom fokusu je ostao duel hrvatskog kapetana Domagoja Duvnjaka i nove danske zvijezde Mathiasa Gidsela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gidsel je krenuo u prodor, Duvnjak naletio na njega nakon čega se Danac ostao previjati na podu. Na snimci je izgledalo kako mladi danski rukometaš pretjeruje i pokušava iznuditi crveni karton za Duvnjaka, a svekoliku hrvatsku javnost posebno je iziritirala činjenica da na opetovane kapetanove isprike Gidsel nije htio prihvatiti ruku pomirenja Domagoja Duvnjaka.

Od utakmice u četvrtak, mnoge su se rukometne legende s ovih prostora javile i mahom stale na Duvnjakovu stranu. Ipak, Danci čvrsto stoje iza svoje mlade zvijezde pa su tako tijekom ogleda Hrvatske i Belgije zdušno podržavali naše protivnike i zviždali kapetanu Kauboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, pojavila se fotografija u danskim medijima koja baca nešto drugačije svjetlo na sami sudar spomenutog dvojca. Na snimci izgleda da Duvnjak Gidsela udara po prsima, no na fotografijama se vidi da je Danac dobio udarac u grkljan što zasigurno nije ugodno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo