SVI VOLE BILIĆA / Rovinjski osmjesi kao paravan grčkoj tragediji

Apsolutno stojim iza svog izbornika - jasan je bio Darijo Srna samo dan uoči Latvije. Priče o sudbini Slavena Bilića sve su glasnije, ali potporu mu je dao i predsjednik Saveza Vlatko Marković.

10.10.2011.
19:33
VOYO logo

Rovinjski osmjesi kao paravan svih posljedica koje je donijela grčka tragedija. Nakon dva gola u mreži, EURO je pod upitnikom pa glavna tema više nije Latvija nego Bilićeva sudbina. A on? Miran kao inače.

"Nije apsurd govoriti o mojoj smjeni u ovoj konstelaciji. Meni je ovo sve normalno, dio mog posla", rekao je Bilić.

A zbog tog je posla izgubio povjerenje javnosti. Čak ni riječka publika koja reprezentaciju ne vidi često, sutra neće žuriti na Kantridi pozdraviti Bilić boyse.

Navodno se u priču upleo i Mamić i sa Srnom razgovarao o Biliću. Ali kapetan takve navode odbacuje i čuva izbornika.

"Ja nisam taj koji stavlja izbornika i koji mijenja izbornika. Prema tome, ja uz svog izbornika stojim čvrsto", izjavio je kapetan.

Zajedno s Markovićem. Savezu se više toliko ne žuri smijeniti Bilića pa su i sjednicu na kojoj će raspravljati o njemu pomaknuli za petak. A nakon izbornika mogao bi i sam Marković iz HNS-a. Ali dobrovoljno.

Problemi su u ovom trenutku ipak rezervirani za Bilića. Prvo riješiti Latviju pa svoju sudbinu. Čeka se presuda Izvršnog odbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo