TKO ĆE KOME / Ronaldo želi pomoći Adrianu

Image

Brazilski nogometaš želi pomoći svom sunarodnjaku da prebrodi teško razdoblje u kojem se našao. Adriano je, anime, prekinuo nogometnu karijeru jer mu ona više ne pruža zadovoljstvo.

11.4.2009.
13:26
VOYO logo

SAO PAULO - Brazilski nogometaš Ronaldo ponudio je pomoć svom sunarodnjaku Adrianu, koji je objavio da privremeno prekida igračku karijeru.

"Vjerujem da prolazi kroz teško razdoblje. Učinit ću što mogu da mu pomognem, ali u četiri oka, samo ja i on. Ne želim biti među onima koji ga osuđuju", izjavio je Ronaldo, koji je također prolazio kroz teška razdoblja u svojoj karijeri, a sada igra za brazilski Corinthians.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se prošlog tjedna nije vratio u milanski Inter poslije odrađenih reprezentativnih obveza, u brazilskim medijima objavljena su razna nagađanja o Adrianu. Pisalo se da je umro, da je u depresiji zbog "ljubavnih jada", te da je viđen na jednoj zabavi zajedno sa traženim kriminalcima.

No, Adriano je u četvrtak na konfereciji za novinare u Rio de Janeiru objavio da više ne osjeća zadovoljstvo u nogometu, te da privremeno prestaje igrati. Također, rekao je da se ne želi vratiti u Italiju, jer se tamo nije osjećao sretno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo