DVOBOJ LIGE PRVAKA / Ronaldo se vraća na Old Trafford

Image
Foto: AP

Ronaldo je u dresu Manchester Uniteda proveo šest godina i pritom u 291 nastupa zabio 118 golova.

20.12.2012.
12:48
AP
VOYO logo

Prvi put nakon što je u lipnju 2009. prodan Real Madridu za 92 milijuna eura, Portugalac Cristiano Ronaldo se vraća na Old Trafford, ali kao protivnički igrač nakon što je ždrijeb Lige prvaka u osmini finala spojio ManU i Real Madrid.

Ronaldo je u dresu Manchester Uniteda proveo šest godina i pritom u 291 nastupa zabio 118 golova. U dresu 'Crvenih vragova' osvojio je devet trofeja pri čemu tri naslova engleskog prvaka, te Ligu prvaka. Uoči ždrijeba Alex Ferguson jedino nije želio Real. Priželjkivao je Porto ili Valenciju, no izvukao je najtežeg suparnika.

Posljednji put 'Crveni vragovi' i 'Kraljevski klub' međusobno su igrali u četvrtfinalu u sezoni 2002/03., a dalje je prošao Real. Bile su to dvije sjajne utakmice, u prvoj je Real u Madridu slavio 3:1, a u uzvratu je Manchester pobijedio s nedovoljnih 4:3.

"Bit će to novi spektakl, dvije vrhunske i neizvjesne utakmice. ManU nije samo vrhunska momčad, već i sjajan klub čija je organizacija poznata u cijelom svijetu," kazao je Realov predstavnik na ždrijebu Emilio Butragueno.

Legendarni napadač smatra kako će to biti dvije posebne utakmice za Cristiana Ronalda, ali i Josea Mourinha. "Ronaldo je veliki profesionalac, no bit će to dvije zaista posebne utakmice za njega. Isto tako i za Mourinho koji ima sjajne odnose s Alexom Fergusonom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo