MEA CULPA / Romero se ispričao naciji

Image

Iker Romero kaže da nije niti pomišljao da bi ''furija'' u Splitu mogla doživjeti ovakav debakl.

23.1.2009.
18:33
VOYO logo

Iker Romero, najbolji španjolski reprezentativac na Svjetskom prvenstvu rukometaša u Hrvatskoj, kaže da nije niti pomišljao da bi ''furija'' u Splitu mogla doživjeti ovakav debakl.

Španjolska je u B skupini prvog dijela natjecanja SP-a, u splitskoj Spaladium Areni pobijedila samo autsajdere Kuvajt i Kubu. Preostale tri utakmice, protiv Švedske, Hrvatske i Južne Koreje, donijele su Španjolskoj tri poraza u nizu, a onaj posljednji, od Južne Koreje 24-23, definitivno ih je eliminirao iz utrke za medalje, pa će Španjolci Svjetsko prvenstvo nastaviti u Puli, igrajući na utješnom President Cupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolske navijače, naviknute na uspjehe u zadnje vrijeme (Španjolska je na Olimpijskim igrama u Pekingu osvojila brončanu medalju), teško će netko moći utješiti nakon ovakvog debakla selekcije Valera Rivere. Shvaća to i Iker Romero, najbolji strijelac Španjolske u zadnje tri utakmice, pa kaže:

"Ispričavam se cijeloj španjolskoj naciji zbog našeg neuspjeha. Osobno sam jako utučen, ali mi je još više žao zbog naših mladih igrača koji su u Hrvatsku stigli s velikim entuzijazmom. Još jednom, ispričavam se u svoje ime. Vjerujem da i moji suigrači osjećaju jednako kao i ja. Nisam niti pomislio da bi nam se ovako nešto moglo dogoditi. Protiv Švedske smo imali veliki podbačaj, protiv Hrvatske još puno veći, a o ovome protiv Južne Koreje da i ne govorim, to je nevjerojatno" zaključio je Romero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo