ROBINHO OSUĐEN ZBOG SILOVANJA, MORA U ZATVOR NA DEVET GODINA: / Sud odbacio žalbu brazilske zvijezde i čovjeka kojeg su zvali 'novim Peleom'

Image
Foto: Profimedia

Robinho je bio i optužen pa oslobođen u slučaju silovanja 2009. dok je igrao za Manchester City

11.12.2020.
10:10
Profimedia
VOYO logo

Slavni brazilski nogometaš Robinho (36) osuđen je na devet godina zatvorske kazne zbog sudjelovanja u grupnom silovanju mlade žene koje se dogodilo u noćnom klubu 2013. godine.

Sud u Milanu je presudu donio 2017., a Robinho na nju žalio i tvrdio da je nevin, ali njega žalba je odbačena i sada će završiti iza rešetaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači i sponzori ga potjerali

Tridesetšestogodišnji Robinho je trenutno bez kluba, nakon što je slavni brazilski nogometni klub Santos prije par mjeseci s njim raskinuo je ugovor samo šest dana nakon što su dogovorili suradnju protiv koje su protestirali klupskih sponzori i navijači, jer je 36-godišnjeg nogometaš u Italiji (tada još nepravomoćno) osuđen zbog silovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije slučaja u Italiji, Robinho je bio optužen i oslobođen u slučaju silovanja 2009. dok je igrao za Manchester City.

Član velikana

Na počecima svoje karijere, Robinho se smatrao jednom od najvećih nada svjetskog nogometa, čak su ga zvali i 'novim Peleom', ali nikada nije uspio ispuniti svoj potencijal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karijeru je počeo u Santosu, nakon čega je igrao za europske velikane Real Madrid, Manchester City i Milan, a potom je bio član nekoliko kineskih i turskih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo