treći gol u deset dana / Remi Wolfsburga: Perišić zabio golčinu s 20-ak metara

Perišić je doveo svoju momčad u vodstvo od 2-0 u posljednjoj minuti prvog poluvremena sjajnim udarcem sa 20-ak metara pod samu gredu suparničkog gola

2.5.2015.
18:05
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić bio je strijelac za Wolfsburg u 31. kolu njemačkog prvenstva u 2-2 (2-0) remiju protiv Hannovera 96.

Perišić je doveo svoju momčad u vodstvo od 2-0 u posljednjoj minuti prvog poluvremena sjajnim udarcem sa 20-ak metara pod samu gredu suparničkog gola. Prethodno je "vukove" u vodstvo doveo Bas Dost (24), ali gosti iz Hannovera, koji se bore za ostanak, uspjeli su u nastavku postići dva pogotka i osvojiti važan bod. Strijelci su bili Jimmy Briand (47) i Salif Sane (58).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić je odigrao svih 90 minuta za Wolfsburg koji je i dalje drugi sa 62 boda, pet više uz utakmicu više od treće Borussije Moenchengladbach, a 14 manje od Bayerna koji je još prošlog vikenda osigurtao naslov prvaka, dok je Hannover, koji ove godine nije ostvario niti jednu pobjedu, 16. sa 30 bodova, koliko ima i 15. Freiburg, a 17. Hamburger SV ima 28 bodova.

Srđan Lakić odigrao je svih 90 minuta za Paderborn koji je kao gost sa 2-1 (0-1) svladao izravnog konkurenta za ostanak Freiburg, te je asistirao Lukasu Ruppu za izjednačujući pogodak u 70. minuti. Domaći su poveli preko Petersena (40), a ključni se trenutak dogodio u 64. minuti kada je u igru ušao Rupp. On je šest minuta potom poravnao, a u 80. minuti postigao i pbojednički pogodak za Paderborn koji je sada 14. sa 31 bodom, jednim više od Freiburga i Hannovera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo