KOVAČIĆU 90 MINUTA / Remi Intera, Kelava dobio priliku pa skrivio penal

Image
Foto: AP

Chievo je na San Siru poveo golom Paloschija u osmoj minuti, a izjednačio je Nagatomo četiri minute kasnije. U nastavku susreta Inter je pritiskao, no nije uspio još jednom svladati Puggionija.

14.1.2014.
7:11
AP
VOYO logo

RIM - U posljednja dva susreta 19. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter i Chievo su odigrali 1-1, dok je Sampdorija deklasirala Udinese 3-0.

Chievo je na San Siru poveo golom Paloschija u osmoj minuti, a izjednačio je Nagatomo četiri minute kasnije. U nastavku susreta Inter je pritiskao, no nije uspio još jednom svladati Puggionija. Za Inter je cijeli susret odigrao hrvatski reprezentativac MateoKovačić koji je u 41. minuti dobio žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sampdorija je u susretu sa 12 žutih i tri crvena kartona pobijedila Udinese 3-0. Golove za momčad iz Genoe postigli su Eder (16-11m,47) i DanieleGastaldello (87). Sampdorija je utakmicu zaključila s deset igrača nakon što je u 61. minuti isključen RobertoSoriano, dok su gosti ostali bez dva igrača. Prvo je u 35. minuti 'pocrvenio' Allan 35, a potom u 69. minuti i GabrielSilva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vratima Udinesea branio je IvanKelava koji je skrivio kazneni udarac u 16. minuti zbog čega je dobio žuti karton. IgorBubnjić i FranoMlinar utakmicu su pratili s gostujuće klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Juventus sa 52 boda, Roma na drugom mjestu ima 44, a Napoli je treći sa 42 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo