SAMO NA RTL-U / Regionalni borci uoči KSW spektakla u Zagrebu: 'Bit će tu vatrometa, past će bombe'

Skoro rasprodana zagrebačka Arena bit će poseban motiv za sve MMA borce

9.11.2019.
16:00
VOYO logo

Najveći MMA spektakl u Europi, u Areni Zagreb, a od 22 sata na RTL-u 2, od 19.40 na RTL playu. 10 borbi, u svakoj od njih po jedna zvijezda iz regije - i naravno, hrvatski borci Filip Pejić, Ante Delija, Ivan Erslan i Antun Račić. Njihove su najave bombastične. 

Zanimljivi borci posebnih nadimaka i osobnosti. Sve nas to u subotu čeka u zagrebačkoj areni. Antun Račić odbrojava sate do svoje najveće borbe u karijeri. Pojas  KSW-ove bantam kategorije nikad nije bio bliže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već četiri godine lovim ovaj pojas, nadam se da sam zaslužio, dat ću sve od sebe da ga iznesem na ramenima iz arene", rekao je Antun Račić.

Spektakl se dao naslutiti još u petak na javnom treningu pred 200-tinjak ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U KSW-u debitira član American Top Teama Ivan Erslan, a njegov kolega Filip Pejić, jasno je dao do znanja što će učiniti. 

"Poruka je bila jasna očito, svi su pročitali između redaka. Kao što sam rekao, planiram napasti pojas. Blizu je ta prilika, a onda izazivamo pojas nema govora, ovo je moje vrijeme", rekao je Filip Pejić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujte kaos, meni je najbitnije da pobijedim"

A stiglo je i vrijeme nasljednika Mirka Filipovića. Aleksandar Rakas i Ante Delija predstavljaju Cro Cop team.

A najluđe u subotu u glavnoj borbi večeri mogao bi pružiti Crnogorac Vaso Bakočević, jedan od najpopularnijih boraca na ovim prostorima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Netko će tu biti ukočen. Nažalost! Onaj, očekujte kaos, a meni što je najbitnije da pobijedim kako znam i umijem", rekao je Bakočević.

Spektakl obećaje i Erko Jun

U potezima takozvanog "Psihopata" i ostalih 10 borbi publika će svakako uživati. Skoro rasprodana Arena bit će poseban motiv za sve njih, osobito za samouvjerenog Vasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da ću imati ogromnu podršku cijelog Balkana. I da je nemam, nije mi stalo jer imam tolko iskustva da se bijem s kim hoćete i gdje hoćete, pljeskali mi ili me gađali konzervom, meni je potpuno isto", objasnio je Bakočević.

Spektakl obećaje i Bosanskohercegovački borac Erko Jun. Fitness model i "influencer" kojeg na društvenim mrežama prati milijun ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slobodnom borbom počeo se baviti prije dvije godine. U tom periodu ubilježio je tri pobjede prekidima u KSW-u. 

"Ako Bog da, bit će vatrometa, past će bombe. Dobro sam se pripremio za ovu borbu, dao sam sve od sebe. Nisam plaćen po satu i volim završiti brzo borbe. Što ću se bezveze boriti dvije, tri runde, bit će to po kratkom postupku nadam se", kazao je Jun. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz nekoliko internacionalnih zvijezda, najbolja europska MMA promocija s regionalnom elitom od 19 sati i 40 minuta samo na RTL Playu.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike