PRIČA JEDNO PA DRUGO / Redknapp lagao javnost o Modriću

Image
Foto: Pixsell

Tottenhamov strateg Harry Redknapp lagao je englesku javnost kazavši da je Luka Modrić htio igrati utakmicu protiv Manchester Cityja.

29.8.2011.
9:29
Pixsell
VOYO logo

Uoči utakmice protiv Manchester Cityja, dajući izjavu za ESPN, Harry Redknapp je na pitanje o Luki Modriću odgovorio da je hrvatski nogometaš sam tražio nastup u utakmici.

Nakon utakmice je, međutim, ispalo da je Redknapp lagao: posramljen visokim domaćim porazom (5:1) i Modrićevom slabom izvedbom, trener je nakon utakmice otkrio istinu.

Luka mi je došao u nedjelju u 11.30 sati i rekao: "Ne osjećam da mi je danas glava na pravom mjestu. Ne bih igrao." Rekao sam mu: "Ja osjećam da bi ipak trebao. Trebam te. Moraš zaigrati."

Rekao sam mu da imamo problema s ozljedama i uvjerio ga da ga trebamo na igralištu. Rekao sam mu da je naš glavni igrač.

Neke od novina u nedjelju su objavile da Chelsea za njega sada nudi 40 milijuna funta. Dok se još uvijek nada prelasku u Chelsea, tražeći svaku, pa i najmanju okolnost koja bi mu dala naslutiti da će se to na kraju dogoditi, vrlo vjerojatno čini ono što mu drugi savjetuju, a savjetuju mu da je izbjegavanje nastupanja za Tottenham najbolji način da si izbori transfer.

Unatoč Modrićevoj odlučnosti da preseli na White Hart Lane, Redknapp je sve uvjereniji, barem tako tvrdi, da će 25-godišnji hrvatski veznjak ostati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike