ŽUŽULIMA 5 MILIJUNA EURA / Rebić u Fiorentini za godišnju plaću od 600 tisuća eura!

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Mladi hrvatski napadač Ante Rebić (19) pred vratima je talijanskog prvoligaša Fiorentine, a prema vijestima koje stižu iz redova 'Viola' ugovor bi trebao potpisati u srijedu.

27.8.2013.
16:06
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Napadač Split sutra bi trebao obaviti liječnički pregled, a potom potpisati četverogodišnji ugovor vrijedan 600.000 eura po sezonu. Nagađa se kako će Split dobiti oko pet milijuna eura odštete, te 20 posto od idućeg transfera.

Delegacija Splita prevođena braćom Slavenom i Jozom Žužulom i tajnikom kluba Željkom Sučićem nalazi se u Italiji gdje dogovaraju posljednje detalje ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ante Rebić dolazi na stadion Artemio Franchi kao zamjena za Stevana Jovetića koji je preselio u Manchester City.

Image
Foto: Tino Juric/PIXSELL

Konkurenciju u napadu činit će mu njemački reprezentativac Mario Gomez, Talijan Giuseppe Rossi, Ukrajinac Oleksandr Jakovenko, te Brazilac Ryder Matos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasnik Fiorentine Andrea Della Valle nije želio komentirati transfer dok cijela priča se ne završi, no poručio je kako će Fiorentinu do konca prijelaznog roka najvjerojatnije napustiti Adem Ljajić.

"Situaciju s Ljajićem vrlo brzo ćemo razriješiti. Gotovo je sigurno da će napustiti klub," poručio je Della Valle. Za Ljajića je najveći interes pokazao Milan, no spominju se i Roma, te Atletico Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo