u smjeru londona? / Rebić oduševio skaute Tottenhama, uskoro stiže ponuda?

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Hrvatski reprezentativac i član talijanske Fiorentine Ante Rebić oduševio je skaute Tottenhama na utakmici mladih reprezentacija Hrvatske i Engleske u Wolverhamptonu. Kako je Tottenham i prije pratio Rebića, čini se kako bi sada u Firenzu mogla stići i konkretna ponuda.

13.10.2014.
9:00
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Tottenhamov skaut Ian Broomfield s tribina je pratio utakmicu mladih reprezentacija Engleske i Hrvatske igranu u Wolverhamptonu i ostao oduševljen izvedbom Ante Rebića, piše 24 sata.

Odmah nakon utakmice na Rebićev su račun stigle pohvale bivšeg engleskog reprezentativca Owena Hargreavesa, a kako je Tottenham i prije pratio Rebića, čini se da bi nakon novih pohvala od strane Tottenhamova skauta nakon ove izvedbe u Firenzu mogla stići i konkretna ponuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladog hrvatskog reprezentativca talijanska je Fiorentina ove sezone poslala na kaljenje u redove ambicioznog njemačkog drugoligaša Leipziga, a taj klub, koji drži vlasnik Red Bulla Dietrich Mateschitz, na kraju sezone ima mogućnost otkupa Rebićeva ugovora za šest milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo