NEVJEROJATNIH 50 MILIJUNA EURA / Realiziran najveći transfer ovoga ljeta!

Image
Foto: AP Images

Rusi su za usluge brazilskog reprezentativca iskrcali Portu nevjerojatnih 50 milijuna eura, točno onoliko koliko je portugalski klub i zahtijevao na početku pregovora.

3.9.2012.
21:00
AP Images
VOYO logo

U ponedjeljak navečer službeno je potvrđen najveći transfer ljeta 2012. godine. Za Zenit iz Sankt Peterburga je petogodišnji ugovor potpisao brazilski napadač Hulk!

Mediji javljaju kako su Rusi za usluge brazilskog reprezentativca iskrcali Portu nevjerojatnih 50 milijuna eura, točno onoliko koliko je portugalski klub i zahtijevao na početku pregovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hulk je već godinama jedan od najboljih napadača koji igra na Starom kontinentu, u dresu Porta je odigrao 169 utakmica postigavši 78 pogodaka i dodao 55 asistencija. Nažalost, ili možda na sreću, Brazilca nećemo gledati u Zagrebu kada će Porto gostovati na Maksimiru u sklopu Lige prvaka.

Ruski prvak u ponedjeljak je dogovorio još jedan veliki transfer. Riječ je o belgijskom reprezentativcu Axelu Witselu koji je također potpisao na pet godina, a špekulira se da je Zenit isplatio Benfici 40 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još je jedan Dinamov suparnik u najelitnijem natjecanju na svijetu realizirao transfer u rujnu. Riječ je, naime, o PSG-u koji je kompletirao dovođenje nizozemskog reprezentativnog desnog braniča Gregoryja van der Wiela, dosadašnjeg člana Ajaxa iz Amsterdama.

Paris SG je za Van der Wiela platio odštetu od šest milijuna eura, a Nizozemac je potpisao ugovor na četiri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo