REAL SAMO ČEKA: / Barcelona u panici, još nema dogovora s najvažnijim igračem

Image
Foto: AFP, PAU BARRENA

Barcelona se poigrava s vlastitom sudbinom! Naime, katalonski klub još nije postigao dogovor s Neymarom o produljenju ugovora. Potvrdio je to klupski glasnogovornik Josep Vives.

26.1.2016.
8:37
AFP, PAU BARRENA
VOYO logo

"U ovom trenutku nema ništa novog u vezi Neymarovog ugovora. Treba nam obostranog strpljenja i što manje glasina oko ovog ugovora. Klub zna što treba napraviti", kazao je Vives.

Ugovor do 2018.

Neymarov sadašnji ugovor s Barcelonom vrijedi do 2018., tad ističe petogodišnji ugovor. Njegova godišnja zarada je oko sedam milijuna eura neto, dok primjerice, Leo Messi ima 16 milijuna. Naravno da je fantastični Neymar meta najvećih svjetskih klubova i velika Realova ljubav. Kraljevski klub bio je u utrci s Barcelonom za Brazilca koji je pod sumnjivim okolnostima na kraju stigao na Camp Nou, a repovi tog transfera u koji je bio umiješan i Neymarov otac, vuku se do danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real bi mogao ponuditi čak 190 milijuna

Sad Real navodno nudi čak 190 milijuna eura odštete na Neymara, a samom igraču godišnju neto plaću od 19 milijuna eura, čime bi postao najplaćeniji nogometaš na svijetu.

Jasno je da Barcelona, ukoliko si želi osigurati budućnost, mora što prije Neymaru ponuditi ugovor sličan Messijevom, inače bi Brazilac mogao otići. Real, Manchester United, City... čekaju ga s bianco-čekovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je izgubila "pravog" Ronalda

Jednom je Barcelona izgubila "pravog" Ronalda, što je, kasnije je priznao tadašnji predsjednik Josep Nunez, bio najveći propust u njegovom mandatu. Možda su Katalonci nešto naučili iz te pogreške...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nove kopačke

Neymar se na Instagramu pohvalio svojim novim Nikeovim kopačkama koje nose naziv "odlučnost i zabava". I tu Barcelona kaska za svojim ponajboljim igračem, jer još nema ugovor za sljedeću sezonu s ovim proizvođačem sportske opreme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zabrinuti smo zbog dogovora s Nikeom jer to odgađa proizvodnju dresova za novu sezonu. Strateški nam je taj ugovor vrlo važan", dodao je Vives.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo