GOLIJADA U MADRIDU / Real Madrid deklasirao Granadu

Image
Foto: PIXSELL

Nogometaši Real Madrida bez većih problema slavili su protiv Granade u susretu 17. kolu Primera te pobjedom od 5:1 Barceloni pobjegli na šest bodova prednosti.

8.1.2012.
10:34
PIXSELL
VOYO logo

U susretu 17. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je na stadionu Santiago Bernabeu deklasirao Granada 5:1 (2:1) i povećao svoju prednost pred Barcelonom na šest bodova, no Katalonci imaju utakmicu manje.

Golove za "Kraljevski klub" zabili su Karim Benzema (19, 50), Sergio Ramos (34), Gonzalo Higuaín (47) i Cristiano Ronaldo (89), dok je strijelac za goste bio Moreno Mikel Rico (22).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu su odigrane još tri utakmice na kojima je postignut samo jedan gol. Racing Santander je golom Bernarda Zunige u 45. minuti pobijedio Real Zaragozu, dok su utakmice RealSociedad - Osasuna, te Levante - Real Mallorca završile bez golova.

Na ljestvici vodi Real Madrid sa 43 boda, Barcelona ima 37, a Valencia je treća sa 33 boda. Na začelju je Real Zaragoza sa svega 10 bodova. Barcelonu u nedjelju očekuje gradski derbi protiv Espanyola na stadionu El Prat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo