kraj huliganizma? / Rat koji je trajao 20 godina konačno je gotov!

Sve je lijepo između starih ljutitih protivnika Bad Blue Boysa i Torcide. Rat koji je trajao punih 20 godina konačno je gotov. Brojni policijaci i vatrogasci koji čuče podno tribina, napokon su odahnuli.

9.12.2013.
18:03
VOYO logo

Baš poput Engleza iz Millwalla, i hrvatski navijači svoje klubove vole iskreno i ludo! Upravo tu ljubav sada koriste za jedan viši cilj! Nevjerojatno, ali istinito - ujedinjenje Torcide i Bad Blue Boysa poslalo je snažnu poruku i pokorilo nogometni svijet!

"Zamislite, molim vas, dogodilo se. Da, i pokazali su jednu solidarnost koja raduje, jer sve su oni problemi nisu oni problem, zna se tko je problem. Ako vas interesira, reći ću vam tko je! Vlada!", kaže Miroslav Ćiro Blažević.

Čini se da je huliganizam u Lijepoj našoj postao prošlo svršeno vrijeme jer među brojnim simpatizerima Hajduka i Dinama, danas možete pronaći odvjetnike, profesore, novinare i odlične studente!

Najstarija navijačka skupina u Europi dolazi upravo iz Hrvatske, i to iz Splita! U gradu pod Marjanom, za Hajduka navijaju svi, doslovce od 7 do 77!

Upravo su takvi navijači uvijek prvi dizali glas na društvenu nepravdu! Baš zato, neovisno o tome dolaze li iz Splita, Zagreba ili bilo kojeg grada, najviše ih smeta kada ih časte ružnim epitetima.

I sama FIFA najviše uživa kad stadion ispuni kazališna publika! Kod nas, na žalost, ni takvih više nema na tribinama jer je svima puna kapa raznih nogometnih čelnika.

Navijači možda nisu braća, ali veže ih itekakvo zajedništvo. Za njih nogomet nije sporedna stvar, već cijeli život.

Baš poput pravih mušketira, i u slučaju Torcide i Bad Blue Boysa, još jednom se potvrdila ona stara - Svi za jednog, jedan za sve!

U jeku navijačke revolucije postalo je sasvim nebitno jeste li bili ili plavi - to smo čekali svih ovih 20-ak godina. A hoće li potrajati, vidjet ćemo na sljedećim derbijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo