MODRIĆ DOBIVA NOVOG TRENERA? / Ramosovo biti ili ne biti

Image

Ako Tottenham raskine ugovor sa svojim trenerom Juande Ramosom, morat će mu isplatiti 15 milijuna eura.

21.10.2008.
14:32
VOYO logo

Engleski premijerligaš Tottenham morat će španjolskom stručnjaku Juandeu Ramosu platiti odštetu od 15 milijuna eura ako ga odluči otpustiti zbog najslabijeg starta u povijesti ovog slavnog engleskog kluba.

Tottenham nakon osam kola ima tek dva boda i čvrsto je zakucan na dno ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Tottenhama Danile Levy priznao je engleskim novinarima da je spreman žrtvovati tih 15 milijuna eura jer će klub veću veću financijsku štetu imati ukoliko se nastaviti negativni niz, nego da isplati odštetu Ramosu.

Dodao je i kako klub već ima u vidu neka alternativna imena, no nije htio otkriti o kome se radi. No, zato se oglasio bivša Tottenhamova zvijezda, David Ginola koji je poručio da je spreman sjesti na klupu Spursa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nego što klub definitvno odluči što napraviti sa španjolskim stručnjakom, pred njim su dvije utakmice biti ili ne biti. Protiv Udinesea u Kupu UEFA i Boltonu u domaćem prvenstvu Tottenham mora pobijediti ili Ramos odlazi.

Ramos je prije godinu dana stigao u Tottenham iz Seville za godišnju plaću od pet milijuna eura, čime je postao jednim od najplaćenijih trenera na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo