Prvakinja milijardera smotala oko malog prsta!

Za razliku od Blanke Vlašić koja je morala moliti da joj u rodnom Splitu osposobe dvoranu u kojoj bi mogla trenirati, svjetska rekorderka u skoku s motkom nije imala tih problema.

22.3.2011.
10:00
VOYO logo

Vlasnik engleskog Chelseaja Roman Abramovič namjerava preurediti sportsku dvoranu u Volgogradu kako bi Jelena Isinbajeva mogla trenirati u rodnom gradu.

Za sada nije poznato koliki će biti troškovi radova, ali bit će to sitnica za ruskog tajkuna, koji je trenutačno 53. najbogatija osoba na svijetu, a čije se bogatstvo procjenjuje na 13,4 milijarde dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest o izgradnji nove dvorane u Volgogradu potvrdio je i predsjednik Ruskog atletskog saveza Valentin Balakničjov otkrivši kako je Isinbajeva osobno zatražila Abramovičevu pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jelena je kontaktirala Abramoviča i zatražila pomoć. Njihov razgovor je očito bio uspješan jer uskoro počinju radovi", izjavio je prvi čovjek ruske atletike.

Dvorana će biti kompletno preuređena kako bi u njoj mogli trenirati i ostali atletičari, a ne samo olimpijska pobjednica i svjetska rekorderka u skoku s motkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Isinbajeve iz Volgograda dolaze još dvije olimpijske pobjednice - skakačica u vis Jelena Slesarenko, koja je osvojila zlato u Ateni 2004. godine, te olimpijska pobjednica u skoku u dalj iz Atene Tatjana Lebedeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo