PRVACI PREŽIVJELI: / Bogut pomogao Curryju i Thompsonu, Warriorsi smanjili na 2-3

Image
27.5.2016.
8:39
VOYO logo

U utakmici "biti ili ne biti", a takva je za Warriorse svaka otkako je Oklahoma na svom terenu upisala treću pobjedu u finalnoj seriji Zapada, Steph Curry je ubacio 31 poen (trice 3-8), uz sjajan učinak od sedam skokova, šest asistencija i pet osvojenih lopti. Klay Thompson ubacio 27 uz još lošiju preciznost iza linije 6,75 m (2-9).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne idemo kući, ne idemo kući", uzvikivao je Curry nakon tek druge pobjede u petoj utakmici protiv Oklahome. Preokret Golden Statea čini se gotovo nemogućim, kad se zna da su to uspjele napraviti samo dvije momčadi u 39 slučajeva konferencijskog finala. Posljednji put to se dogodilo 1981. godine, kad su Boston Celticsi izbacili Philadelphiju.

Warriorsi dočekali Boguta

Warriorsima je trebao veći doprinos pod obručima, to su i dočekali od Andrewa Boguta koji je imao učinak od 15 poena i 14 skokova, što mu je najbolji učinak u karijeri u doigravanju. Bio je to njegov drugi double-double u postsezoni, ukupno sedmi u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod gostiju, briljirao je Kevin Durant s 40 poena, dok je Russell Westbrook zabio 31. Oklahomin dvojac je za taj učinak ispucao 59 lopti i pogodio 23 iz igre.

Sljedeća utakmica igra se u Oklahomi u noći sa subote na nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultat pete utakmice finala Zapadne konferencije:

Golden State Warriors - Oklahoma Thunder 120:111 (Oklahoma vodi 3-2)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo