PROSINEČKI PREUZIMA ZMAJEVE? / Velikom žutom jedini protukandidat sin posljednjeg izbornika Jugoslavije

Image
Foto: AFP, FRANK PERRY

Vodstvo NSBIH na ovaj je način još jednom odgodilo svoju konačnu odluku.

22.12.2017.
20:22
AFP, FRANK PERRY
VOYO logo

Legendarni hrvatski nogometaš Robert Prosinečki na korak je do preuzimanja reprezentacije Bosne i Hercegovine. Potvrdio je to potpredsjednik tamošnjeg Saveza Milorad Sofrenić.

"Razmatrali smo izvještaj Komisije, koja je obavila razgovore sa svim potencijalnim kandidatima. Izvršni odbor je nakon dugog razmatranja listu od četiri kandidata sveo na dvojicu - Amara Osima i Roberta Prosinečkog. U narednih sedam, osam dana obavit će se konkretni razgovori s njima, od financijskih uvjeta, njihovih planova i svega ostaloga kako bi mogli donijeti konačnu odluku", rekao je Sofrenić za Klix.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razgovaralo se Kekom?

Preostala dvojica kandidata koji su bili u užoj konkurenciji za nasljednika Mehmeda Baždarevića su Dragan Okuka i Vladimir Petković.

Oslobođenje je pak objavilo da je Komisija na čelu s Ivicom Osimom, Dušanom Bajevićem, Zvjezdanom Misimovićem i Seadom Kajtazom, razgovarala i s Matjažom Kekom, trenerom Rijeke. No, bilo to istina ili ne, on više nije u utrci za tu poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

13.12.2017., stadion HNK Rijeka, Rijeka - Cetvrtfinale Hrvatskog nogometnog kupa, HNK Rijeka - NK Inter Zapresic. Matjaz Kek. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Mnoga imena, inače, bila su povezana s tom funkcijom, a osim navedenih pisalo se i o Fatihu Terimu i Svenu Goranu Erikssonu.

Vodstvo NSBIH na ovaj je način još jednom odgodilo svoju konačnu odluku pa će ta država u novu godinu ući bez nogometnog izbornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo