PROGNOZA DO KRAJA EURA: / Vatrenima se ovaj 'kostur' baš neće svidjeti

Image
20.6.2016.
14:56
VOYO logo

U osmini finala su Francuska i Švicarska iz skupine A, dok su Italija i Španjolska osigurale drugi krug i prije 3. kola u skupini. Albanija je osigurala treće mjesto, ali mora čekati rasplet u svim skupinama kako bi se znalo koje će četiri reprezentacije kao trećeplasirane proći dalje.

Hrvatska će zapeti protiv Talijana

Hrvatska će u osmini finala, kako i najviše očekujemo, zaigrati protiv Italije, ali tu se predviđa kraj Čačićevoj momčadi na Euru. Dalje će, s 51,6 posto šansi, proći Italija koja, nota bene, dosad nikad nije pobijedila Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni protiv "azzurra" imaju tri pobjede i četiri remija u sedam utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U finalu Španjolska i Francuska

No, "azzure" će u sljedećem krugu izbaciti Njemačka, da bi s te, desne strane ždrijeba, do finala ipak prošla Francuska.

S druge strane, Španjolska stiže kao branitelj naslova, momčad koja je osvojila posljednja dva Eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Furija" će u polufinalu biti bolja od Engleza, a u finalu svladati Španjolce i po treći put u povijesti, osvojiti Euro nakon 1984. i 2000. godine.

Zanimljivo, ako u utorak Hrvatska pobijedi Španjolce, dospjet će u, uvjetno rečeno, lakši dio ždrijebe, gdje je od favorita samo Engleska. S druge strane, u tom slučaju, ostali bi Italija, Francuska, Njemačka i Španjolska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U osmini finala Albanija, Sjeverna Irska, Wales, Island

Prema ovoj analizi, parovi osmine finala bili bi: Portugal - Wales, Francuska - Sjeverna Irska, Italija - Hrvatska, Njemačka - Slovačka, Belgija - Mađarska, Engleska - Albanija, Španjolska - Island i Švicarska - Poljska.

No, kakav bi to bio nogomet i sport općenito bez iznenađenja...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo