Nova izvanredna presica / Procurila najveća maksimirska tajna: Mamić odlazi iz Dinama!

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Kako nam je rekao izvor blizak čelništvu kluba, Mamić će mjesto izvršnog predsjednika Dinama napustiti po završetku sezone. Iako odlazi za samo nekoliko mjeseci, maksimirski gazda planira još jedan potez za pamćenje.

1.4.2014.
7:00
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamovi navijači su nakon godina borbe odnijeli pobjedu koju će zauvijek pamtiti - Zdravko Mamić odlazi iz Dinama! RTL.hr doznaje da je maksimirski šerif upravo iz tog razloga sazvao konferenciju za novinare u 18 sati.

Kako nam je rekao izvor blizak čelništvu kluba, Mamić će mjesto izvršnog predsjednika Dinama napustiti po završetku sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina je, Zdravkec u lipnju napušta Maksimir. Suznih očiju mi je obznanil da nakon dugog razmišljanja ipak odlazi. Znate, često je govoril da bu otišel čim nađe nekoga kome bu ostavil klub. Oduševljen je kaj se u cijelu priču oko generacije '97. uključil ZvoneBoban i u njemu vidi idealnog nasljednika na mjestu predsjednika Dinama", ekskluzivno za RTL.hr je izjavio maksimirski portir Joža.

Image
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL

Popularni Joža otkrio je i jednu zanimljivost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zdravkec, kak ga mi zovemo, je u javnosti često bil fakin, ali prema nama koji radimo u Dinamu se navek ponašal kak pravi gospon. Evo, mene je jutros počastil rakijicom, a za gospođu je poslal Bajaderu. Navek je mislil na nas, na malog čovjeka", govori Joža vidno oduševljen Mamićevom gestom.

Iako odlazi za samo nekoliko mjeseci, maksimirski gazda planira još jedan potez za pamćenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram vam reći da je bil veoma nezadovoljan nakon poraza u Osijeku. Više od poraza naljutila su ga tri primljena gola pa je u ponedjeljak kukal za vremenima kada se u Maksimiru igral pravi kontrolirani nogomet. Šapnul mi je da planira vratiti KrunuJurčića", samo za RTL.hr otkriva posljednji Mamićev potez uvijek dobro upućeni maksimirski portir Joža.

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo