PRIZOR OD KOJEG SE LEDI KRV U ŽILAMA: / Alena Babića ugrizao pauk za lice. Savage objavio sliku na Instagramu i nije nimalo lijepa

Image

Nećemo baš reći da ih se boji, ali možemo kazati da je Babić otkrio kako baš i ne preferira pauke

17.2.2021.
13:31
VOYO logo

Ponajbolji hrvatski boksač, Alen Babić, trenutno se oporavlja od operacije ramena i polako se vraća treninzima, ali prema prilagođenom programu. Babiću, iako je povrijeđen, nije dosadno u životu, a nedavno je imao žestoki okršaj s - paukom!

Nećemo baš reći da ih se boji, ali možemo kazati da je Babić otkrio kako baš i ne preferira pauke, a priložio je i veoma neugodan dokaz. Naime, na svom je Instagramu podijelio sliku iz kreveta s poluzatvorenim okom, a tu mu je ozljedu nanio baš pauk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo zašto ih ne volim. Otišao sam u krevet normala, a probudio sam se ovakav. Doktor kaže da se radi o ugrizu pauka. Običnog kućnog pauka", napisao je na Instagram-storyju.

Image

Uz to podijelio je i snimku svoje "fight and flight" borbe s paukom, odnosno, scenu kada je šlapom pokušao ubiti pauka koji mu se sakrio u kupaonici. Udario je jednom pauka i zatim se dao u bijeg. Možda je to neka nova taktika i za ring, tko će ga znati...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo