PRIPREMA ZA SVJETSKO PRVENSTVO: / Slovenski hokejaši bolji od hrvatskih

Image

Hrvatska muška reprezentacija u hokeju na ledu je u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo Divizije I skupine B koje se igrati u Zagrebu od 17. do 23.

8.4.2016.
22:53
VOYO logo

Slovenija je nastupila u poprilično jakom sastavu, igralo je 11 hoekjaša koji su nastupili i na olimpijskom hokejaškom turniru u Sočiju 2014. Pomlađena Hrvatska reprezentacija hrabro se borila, ali razlika u kvaliteti je bila vidljiva te je Slovenija od samog početka dominirala te je prva trećina završila rezultatom 4-0 za Sloveniju. No, hrvatski hokejaši su u drugu trećinu krenuli agresivnije te je u 22. minuti, na asistenciju Ivana Jankovića, prvi gol za Hrvatsku zabio Igor Jačmenjak. U 35. minuti Ivan Janković zabija za 2-6, dok je u zadnjoj trećini na dodavanje Igora Jačmenjaka i Ivana Jankovića strijelac trećeg gola bio Nathan Perkovich.

Svi zadovoljni

Dvostruki asistent i strijelac jednog gola Ivan Janković je nakon utakmice rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro smo se borili i zadovoljni smo pokazanim. To nam je pokazatelj da na SP-u možemo daleko dogurati. Slovenija je ipak daleko jača momčad. Zabili smo dva gola s igračem više, a to je ono što smo uvježbavali i na pripremama".

`To je ono na čemu smo radili`

Trener Alan Letang izrazio je zadovoljstvo brzinom igre naših reprezentativaca kao i igrom s igračem više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je ono na čemu smo radili na pripremama. Slovenija je kvalitetnija ekipa, ali ova prijateljska utakmica ispunila je cilj i zadovoljan samo pristupom i borbenošću naših dečki".

Za Sloveniju su po dva gola postigli Rok Tičar, Ken Ograjenšek i Žiga Pance, a po jedan Jan Urbas i Rok Leber.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo