PREDSTAVLJANJE U RIJECI / Premijera najbržeg serijskog karavana na svijetu

Image

Prigodom otvorenja prestižnog prodajnog centra marke Audi u Rijeci na svečanosti otvorenja je i premijerno predstavljen najbrži serijski karavan na svijetu Audi RS6 Avant.

14.6.2013.
8:00
VOYO logo

Audi centar Rijeka predstavio je najnoviju investiciju tvrtke Porsche Inter Auto u Hrvatskoj. U novi centar uloženo je 11,25 milijuna kuna, čime je ukupna investicija tvrtke na ovom području dosegla iznos od 101,25 milijuna kuna. Ukupno zapošljavaju 58 djelatnika, a Neno Daniel Kovačec, glavni izvršni direktor Porsche Rijeka vjeruje da će postizati još bolje poslovne rezultate i otvarati nova radna mjesta.

Riječ je o Audi salonu koji će osim zaljubljenicima marke biti zanimljiv i ljubiteljima neobične arhitekture i dizajna. Ovaj prekrasan objekt, netipičan za standarde tvornice,  u svojim nacrtima je bio toliko  jedinstven,  impresivan  i izazovan da ga je AUDI AG potvrdio te time učinio unikatnim prodajnim salonom marke u svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uklesan u prirodnoj stijeni odiše elegancijom, perfekcionizmom i inovativnošću. U 700 m2 atraktivnog prostora Audi centar Rijeka nudi prodaju novih Audi vozila, dok se servis vozila nalazi u prostorijama glavnog servisnog centra, koji se prostire na 8340 m2 i nalazi se preko puta novog salona.

Posebna poslatica bio je najnoviji sportski karavan iz Audija, RS6 Avant. Pokretan je 4.0 TFSI motorom snage 412 kW (560 KS). Ubrzanje od nula do 100 km/h traje samo 3,9 sekundi, a na zahtjev kupca može se deaktivirati limitator brzine kako bi postigao maksimalnu brzinu od 309 km/h. Standardni osam-stupanjski tiptronic mjenjač je specijalno podešen prema sportskom karakteru modela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozači mogu birati između režima D i S ili sami ručno mijenjati stupnjeve prijenosa koristeći ručice iza upravljača ili ručicu mjenjača. Serijski je opremljen s quattro stalnim pogonom na sve kotače koji prema potrebi raspodjeljuje snagu u širokom rasponu između prednje i stražnje osovine.

U standardnoj konfiguraciji 60 posto snage se prebacuje na stražnju, a 40 posto na prednju osovinu. U serijsku se opremu ubrajaju i dekorativni umetci od ugljičnih vlakana, uz mogućnost odabira četiri dodatna materijala. Stropna obloga je serijski od crne tkanine, uz mogućnost izvedbe u lunar srebrnoj ili crnoj Alcantari. Naravno, također se može dodatno prilagoditi željama kupca putem Audi exclusive programa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike