dolaze spotaši svjetskog renomea / Predstavljen 21. Croatia Open: najveće taekwondo natjecanje u ovom dijelu Europe

Image

Gradska dvorana Varaždin ugostit će najveće zvijezde Taekwondo sporta u svijetu

6.11.2015.
14:09
VOYO logo

U prostorijama Hrvatskog Taekwondo saveza jučer je predstavljen 21. Croatia Open, najveće međunarodno taekwondo natjecanje u ovom dijelu Europe koje će se ove godine održati u Varaždinu. Croatia Open s 1393 prijavljena sportaša iz 55 zemalja
svijeta ulazi u top 5 turnira u 2015. godini.

Gradska dvorana Varaždin ugostit će najveće zvijezde Taekwondo sporta
u svijetu. U subotu i nedjelju na sportska borilišta će izaći sportaši svjetskog renomea kao što su naše Lucija i Ana Zaninović, ali i velik broj svjetskih taekwondo boraca kao što su Servet Tazugel, Milica Mandić te Joel Gonzalez Bonilla, svi redom aktualni olimpijski pobjednici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo natjecanje posebno je bitno našoj olimpijki Ani Zaninović koja očekuje dodatne bodove za olimpijske igre u Riu: “Uvijek je lijepo nastupati kod kuće i radujem se nastupu pred domaćom publikom. Ova sezona je svakako jedna od napornijih i teško je držati tempo, naporno treniramo i vjerujem da ću na ovom natjecanju ostvariti zadane ciljeve.”

S obzirom da se radi o predolimpijskoj godini i jednom od zadnjih bodovnih turnira za Olimpijske igre u Rio de Janeiru 2016., očekuju nas dva dana vrhunskog sportskog nadmetanja, a vrhunac natjecanja očekuje se u subotu popodne, kada se održavaju finalne borbe. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Drago nam je što možemo ugostiti ovako velika imena taekwondoa, za samim turnirom vlada veliki interes, a dolaze nam momčadi iz najrazličitijih zemalja svijeta poput Irana, Kineskog Taj Peha, Turske, Tajlanda, Velike Britanije, Venezuele, Perua, Kostarike, Brazila, Egipta, Japana, Koreje, Libanona i mnogih drugih“, poručila je Jelena Ivančić u ime organizatora natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo