vožnju čini sigurnijom / Predstavljanje u Ženevi: OnStar u svim Opelima

Image
Foto: RTL

Proizvođač automobila iz Rüsselsheima predstavit će na Međunarodnom sajmu automobila u Ženevi početkom ožujka servise koje nudi Opel OnStar, i to nakon što je prošle godine najavio svoju namjeru da donese Opel OnStar u Europu

25.2.2015.
15:13
RTL
VOYO logo

Opelovu novu dimenziju ofenzive proizvoda označavaju dvije svjetske premijere na obalama Ženevskog jezera: KARL će biti u fokusu sa svojom savršenom kombinacijom prostranosti i kompaktnih dimenzija.

Ovaj privlačan peterovratni model savršeno je vozilo za kupce koji paze na cijenu i žele spojiti svakodnevnu praktičnost s udobnošću i malu potrošnju s modernim tehnologijama. S druge strane, druga će Opelova premijera ciljati posve drugu skupinu kupaca: Corsa OPC je dinamičan vrh ponude nove generacije Corse. Ona zadivljuje svojim snažnim motorom s turbopunjačem, agilnim upravljanjem i sportskim izgledom. Jurilica duga otprilike četiri metra jednako je prikladna za stazu Nordschleife na Nürburgringu kao i za svakodnevnu upotrebu u gradskoj džungli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opel će u cijeloj svojoj ponudi osobnih automobila predstaviti sveobuhvatan paket sa širokopojasnom mobilnom mrežom i brojnim uslugama. U drugoj polovici 2015. doći će trenutak da se uvede Opel OnStar u sve osobne automobile. Opel OnStar predstavljat će korak naprijed u mogućnostima povezivanja u automobilima u Europi. U SAD-u, Kanadi, Kini i Meksiku oko sedam milijuna korisnika već računa na sveobuhvatan sigurnosni paket  s bežičnim hotspotom i brojnim mobilnim i hitnim servisima.

Opel OnStar učinit će vožnju sigurnijom i opuštenijom. Bez obzira s kakvim je hitnim slučajem vozač suočen na cesti, sustav može ponuditi pomoć, 24 sata dnevno i 365 dana godišnje. Uvijek je dostupan savjetnik. A ako se aktivira zračni jastuk, Opel OnStar se također automatski aktivira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zajamčene su i informacije o automobilu i pristup njemu. Podacima o vozilu, poput tlaka zraka u gumama ili stanja ulja, može se pristupiti putem aplikacije Opel OnStar za pametne telefone. Putem te aplikacije može se kontrolirati i zaključavanje/otključavanje. A ako je automobil ukraden, Opel OnStar usko će „surađivati“ s policijom da bi pronašao ukradeno vozilo. Vrlo je praktična i funkcionalnost dijagnostike vozila: Opel OnStar slat će mjesečno izvješće s najvažnijim podacima i informacijama o vozilu. Moguće je i u bilo kojem trenutku zatražiti dijagnostičku provjeru pritiskom gumba.

Predstavljanjem servisa Opel OnStar svako će Opelovo vozilo postati snažan, mobilni bežični hotspot. Istovremeno se na njega može povezati najviše sedam mobilnih uređaja pa putnici mogu ostati u kontaktu s obitelji i prijateljima putem društvenih medija, streamati filmove ili gledati televiziju putem omiljene aplikacije i igrati igre ili pak vozač može raditi dok je izvan ureda, a u parkiranom vozilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo