POZNATI NOGOMETNI PORTAL HVALI VATRENOG: / 'Njegov dolazak u Englesku bio bi pun pogodak'

Image
Foto: AFP, PHILIPPE HUGUEN
25.6.2017.
8:00
AFP, PHILIPPE HUGUEN
VOYO logo

Jedan od njih je i hrvatski reprezentativac Milan Badelj za kojeg pišu kako je za razliku od ostalih na listi riječ o igraču s velikim međunarodnim iskustvom čije se vrijeme u Fiorentini bliži kraju.

Napominju da je tijekom sezone njegov menadžer često govorio da će napustiti Firenzu, ali i to da mu ugovor istječe za godinu dana što znači da će Viole 28-godišnjaka rado prodati za niži iznos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Riječ je o pouzdanom igraču koji zna svoju ulogu u momčadi, a to je zaštiti leđa kreativnijim suigračima i stvoriti im dovoljno vremena i prostora kako bi diktirali igrom. To odlično radi u Fiorentini i hrvatskoj reprezentaciji. Zaustavlja suparničke napade pa brzo šalje loptu za Borju Valera ili Luku Modrića", piše FFT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj navode i to da Fiorentina ima dovoljno opcija u veznom redi te da će ga zasigurno prodati što znači da bi bilo koja momčad kojoj je potrebna dodatna agresivnost odmah trebala primiti telefon u ruke.

"Tottenham ga je pratio u prošlosti i njegov tranfer tamo bi imao smisla jer im je potreban kako bi dobili na širini", zaključuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Badelja na listu su uvrstili i Antonija Barreca (Torino), Lukasza Skorupskog (Roma), Jorginha (Napoli), Samira (Udinese) i Luisa Muriela (Sampdoria).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo