POTOP U ALICANTEU / Povijesni debakl hrvatskih nada

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatska reprezentacija do 21 godine poražena je u posljednjem kolu 5. skupine kvalifikacija EP-a u Alicanteu od Španjolske s čak 6:0 (5:0). Natjecanje su završili na četvrtom mjestu u skupini, ispred Estonije, a iza Španjolske, Švicarske i Gruzije.

11.9.2012.
7:48
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska U-21 selekcija doživjela je jedan od najtežih poraza u povijesti na stadionu Rico Perez u Alicanteu, a katastrofa bi bila i gora da su Španjolci u drugom dijelu igrali kao u prvom, u kojem su zabili čak pet zgoditaka.

Mrežu Simona Sluge pogodio je već u 3. minuti Sarabija, a potom i Deulofeu (10), Alvaro Vasquez (18, 81), Isco (34) i Montoya (38).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska U-21 vrsta je odavno izgubila sve šanse za proboj u završnicu Europskog prvenstva ovog uzrasta, a natjecanje je završila sa samo sedam bodova iz 8 utakmica, s dvije pobjede, jednim remijem i pet poraza, uz gol-razliku 7:16.

To je izabranicima Ive Šuška bilo dovoljno tek za četvrto mjesto u skupini, ispred Estonije, a iza Španjolske, Švicarske i Gruzije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Povijesni' debakl ostvarila je ova postava:

Sluga - Vrsaljko, Tičinovic, Župarić, Bubnjić, Šarić, Paurević, Šitum (Galović, od 41.), Rebić (Budimir, od 46.), Kramarić, Čulina (Lesković, od 70.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo